Football Talk

«Τεσσάρα» και πρωτιά στο Ισραήλ για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, πριν… πετάξει για Ελλάδα και Ολυμπιακό!

«Τεσσάρα» και πρωτιά στο Ισραήλ για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, πριν… πετάξει για Ελλάδα και Ολυμπιακό!

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ «συνέτριψε» με 4-0 την Μακάμπι Φετάχ Τίκβα, πέρασε στην κορυφή του πρωταθλήματος στο Ισραήλ και…έρχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Πέντε μέρες πριν το πρώτο «ραντεβού» με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε με 4-0 της Μακάμπι Φετάχ Τίκβα, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Ισραήλ.

Όπως όλα τα εγχώρια παιχνίδια της Μακάμπι, και αυτό διεξήχθη στην κανονική της έδρα, το Bloomfield Stadium, στο οποίο όμως δε δίνει τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια, τα οποία γίνονται στη Σερβία.

Ο… συνήθης ύποπτος, Εράν Ζάχαβι, άνοιξε από νωρίς το σκορ, πριν καν συμπληρωθεί το 10ο λεπτό του αγώνα, ενώ στο 27΄ έδωσε και ασίστ για το 2-0 του Ντορ Πέρετζ.

Η Μακάμπι διατήρησε το προβάδισμά της χωρίς κανένα πρόβλημα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα., ενώ στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Ο Ανγκολέζος εξτρέμ Μίλσον στο 77΄και ο Κανιχόφσκι στο 84΄, διαμόρφωσαν το τελικό 4-0, και η Μακάμπι… πετάει για Ελλάδα, για το μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης (07/03) με τον Ολυμπιακό.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0