Football Talk

Ο Γκουαρδιόλα προτείνει τον Ντε Τζέρμπι στην Μπαρτσελόνα!

Ο Γκουαρδιόλα προτείνει τον Ντε Τζέρμπι στην Μπαρτσελόνα!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε ο Πεπ Γκουαρδιόλα να αναφερθεί στον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, στη συζήτηση που είχε με τον Λαπόρτα, σύμφωνα με τους Ισπανούς. Τον πρότεινε στην Μπαρτσελόνα, θεωρεί πως η επίδρασή του θα ήταν εξαιρετική!

Είναι γνωστό πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι. Σύμφωνα μάλιστα με την ισπανική «Mundo Deportivo», ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα, ήρθε σε επικοινωνία με τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, ζητώντας την άποψή του για τον ποιο θεωρεί καταλληλότερο αντικαταστάτη του Τσάβι, ο οποίος θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Γκουαρδιόλα ενθάρρυνε τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα να κυνηγήσει τη συμφωνία με τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, που αποτελεί και τον μοναδικό στην ιστορία των «γλάρων» που τους οδήγησε στην Ευρώπη.

«Δεν υπάρχει ομάδα που να παίζει σαν την Μπράιτον, είναι μοναδικοί. Είχα την αίσθηση ότι ο Ντε Τζέμπι θα αφήσει το στίγμα του από όταν ήρθε στην Premier League, αλλά δεν περίμενα να το κάνει τόσο σύντομα. Φτιάχνουν 20-25 ευκαιρίες για γκολ σε κάθε τους παιχνίδι. Αξίζουν απόλυτα την επιτυχία που έχουν», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Καταλανός για τον Ιταλό.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0