Football Talk

Ατρόμητος - Λαμία 3-1: Επιστροφή στις νίκες με «ψυχή» και... υπογραφή Αντζιέλσκι!

Ατρόμητος - Λαμία 3-1: Επιστροφή στις νίκες με «ψυχή» και... υπογραφή Αντζιέλσκι!
Με σπουδαία εμφάνιση του Κάρολ Αντζιέλσκι, ο Ατρόμητος των 10 παικτών, κατόρθωσε να νικήσει με 3-1 τη Λαμία στο Περιστέρι, για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League!

Ύστερα από 52 ημέρες που είχε να «γευτεί» τη χαρά της νίκης στη Stoiximan Super League, ο Ατρόμητος επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας 3-1 της Λαμίας, εντός έδρας, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Σάσα Ίλιτς, που αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 69’, έφτασε τους 27 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου γνώρισε μία ανώδυνη ήττα (έχει εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για τα play-offs) και παρέμεινε στους 34 βαθμούς και στην 6η θέση της σχετικής κατάταξης.

Με το «καλησπέρα» στην αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να βρουν το... δρόμο προς τα δίχτυα, όταν στο 2’, ο Γιουμπιτάνα πλάσαρε εύστοχα, έπειτα από πάσα του Έντερ Γκονσάλες.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να φέρουν το ματς στα ίσα στο 26’, σε μία φάση που ο Μαρτίνεθ πραγματοποίησε μία υπέροχη ενέργεια και πεσμένος πάσαρε στον Σλίβκα, ο οποίος νίκησε τον Τσιντώντα για το 1-1.

Στην «επανάληψη», το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με την ομάδα από τη Φθιώτιδα να βρίσκει νέο γκολ, με τον Μαρτίνεθ, στο 49’ , ωστόσο έπειτα από παρέμβαση του VAR, παρέμεινε το 1-1, καθώς υπήρξε οφσάιντ.  

Στο 61’, οι Περιστεριώτες πέρασαν εκ νέου μπροστά στο σκορ, όταν ο Αντζιέλσκι πήρε το ριμπάουντ, έπειτα απόκρουση του Κοσέλεφ, «γράφοντας» το 2-1.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 69ο λεπτό οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, καθώς ο Γιουμπιτάνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ύστερα από πάτημα στον Τζανετόπουλο.

Πάντως, αυτή η εξέλιξη δεν πτόησε τον Ατρόμητο, που στο 81’ βρήκε δίχτυα με τον Αντζιέλσκι, όμως το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ. Ό,τι δεν έγινε στο 81’, έγινε όμως δύο λεπτά αργότερα, σε μία φάση που ο Αντζιέλσκι σκόραρε ξανά, μετά από έξοχη πάσα του Κουέν!

Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως, στο 86’ υπήρξε και τρίτο ακυρωθέν γκολ! Οι Φθιώτες μείωσαν με τον Σλίβκα, ωστόσο δόθηκε επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης και το γκολ δεν μέτρησε!  

Στα τελευταία λεπτά, δεν συνέβη κάτι συνταρακτικό και έτσι η ομάδα από το Περιστέρι πήρε το «τρίποντο» με 3-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Αθανασίου (73’ Ντε Μποκ), Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Κεσχρίντα, Γκονσάλες, Κούντε (89’ Βρακάς), Γιουμπιτάνα, Καμαρά (58’ Κουέν), Βέργος (58’ Αντζιέλσκι), Βαλένσια (89’ Έρλινγκμαρκ).

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Φερέιρα, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Νούνιες (65’ Στάνκο), Τζανδάρης (46’ Σαντάνα), Σλίβκα, Τσιλούλης (85’ Τσούκαλος), Μαρτίνεθ (76’ Τόσιτς), Καρλίτος (65’ Μάλτσι).



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0