Football Talk

Βόλος – ΟΦΗ 3-1: Οι Θεσσαλοί έφεραν… τούμπα το ματς δείχνοντας μεγάλη θέληση! (video)

Βόλος – ΟΦΗ 3-1: Οι Θεσσαλοί έφεραν… τούμπα το ματς δείχνοντας μεγάλη θέληση! (video)
Ο ρυθμός ήταν… φρενήρης στην αναμέτρηση του Βόλου με τον ΟΦΗ και εξελίχθηκε σε ματσάρα για τους Θεσσαλούς που ανέτρεψαν το παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς (3-1, 28/02).

Ο Βόλος φιλοξένησε τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό στάδιο για τις ανάγκες της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό πολύ γρήγορα όταν στο 13ο λεπτό του αγώνα η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα προηγήθηκε με εκπληκτικό πλασέ από τον Έρικ Λάρσον εκτός περιοχής που νίκησε τον Κόβατς για να… γράψει το 0-1.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο ΟΦΗ έπαιζε πολύ πιεστικά μην αφήνοντας τον Βόλο να ανασάνει δίνοντας έμφαση στο σκληρό παιχνίδι. Όλα άλλαξαν, όμως, όταν στο 31ο λεπτό του ματς ο Ντε Καμπς έκανε σουτ, ο Πραξιτέλης Βούρος έβαλε το κεφάλι του, για να διώξει, αλλά έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα του Μπάουμαν για το 1-1 των Θεσσαλών που έφερε τον αγώνα σε ισορροπία.

Μετά την ανάπαυλα, χρειάστηκαν μόλις 16 λεπτά για να δούμε κάποιο γκολ ξανά. Στο 61’ από στατική φάση με εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Σιέλης έπιασε την κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 υπέρ της ομάδας της Μαγνησίας.

Ο Βόλος έμοιαζε ασταμάτητος έχοντας ανατρέψει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού στο 70ο λεπτό του αγώνα πήρε διαφορά δύο τερμάτων, όταν ο Μπερτόγλιο πήρε τη μπάλα, πέρασε τον Βούρο και με συρτό σουτ νίκησε τον γκολκίπερ του ΟΦΗ για το 3-1.

Από εκεί και πέρα το ματς είχε κριθεί και ο Βόλος πήρε τη νίκη ανατρέποντας την αρχική εικόνα.

Οι ενδεκάδες:

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Τσοκάνης, Ντε Καμπς (65' Λούνα), Τρουιγιέ (46' Μπερτόγλιο), Κόμπα (90+3' Ολιβέιρα), Ασεχνούν, Γκαρσία.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Αμπάντα, Βούρος, Λουκάο, Γκλάζερ (67' Γκαγέγκος), Μεγιάδο (73' Αποστολάκης), Μπακού, Νέιρα (41' Χιμένεθ), Ριέρα (67' Μοσκέρα), Φελίπε (73' Ισέκα).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0