Football Talk

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 2-1: «Φονιάς» ο Ελ Κααμπί και το… θαύμα του Μεντιλίμπαρ καλά κρατεί!

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 2-1: «Φονιάς» ο Ελ Κααμπί και το… θαύμα του Μεντιλίμπαρ καλά κρατεί!

Ο Αστέρας Τρίπολης εμφανίστηκε αποφασισμένος στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός όμως δεν του επέτρεψε να πάρει τίποτα από το παιχνίδι με μία σπουδαία ανατροπή (2-1, 25/02).

Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να κυνηγήσει μέχρι τελικής πτώσης την είσοδο του στην 6αδα και απέναντι στον Ολυμπιακό το απέδειξε.

Για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, οι Αρκάδες πάλεψαν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης όμως οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν από την.. κόλαση και με ήρωα τον Ελ Κααμπί, γύρισε το παιχνίδι για ένα σπουδαίο «τρίποντο» (2-1, 25/02).

Συνεχίζει η ομάδα του Πειραιά να αποδίδει εξαιρετικά υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 4/4.

Ο Ολυμπιακός απείλησε στο 17ο λεπτό με κεφαλιά του Ναβάρο, όμως η μπάλα πέρασε απευθείας άουτ.

Οι γηπεδούχοι πλησιάζουν στο γκολ στο 32’, με τον Φορτούνη να δοκιμάζει ένα μακρινό σουτ, χωρίς όμως να βρίσκει εστία.

Ο Γιαμπλόνσκι πήγε να «πληγώσει» τον Ολυμπιακό στο 40’, όμως δεν κατάφερε να τελειώσει ιδανικά τη φάση, καθώς ο Πασχαλάκης επέκρουσε εντυπωσιακά.

Ο Κρέσπο έπιασε στον… ύπνο την άμυνα των «ερυθρόλευκων» και με μία υπέροχη σέντρα έβγαλε τον Γιαμπλόνσκι απέναντι στον Πασχαλάκη, τον οποίο και νίκησε για το 1-0 στο 45ο λεπτό.

Ο Ποντένσε απείλησε από μακριά, με τον αντίπαλο κίπερ να βρίσκεται σε ετοιμότητα στο 63ο λεπτό.

Τρομερός Τσιφτσής λέει σπουδαίο «όχι» σε σουτ του Ελ Κααμπί από τη μικρή περιοχή, στο 72ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός βρίσκει το γκολ της ισοφάρισης από τη λευκή βούλα, στο 78ο λεπτό. Ο Ελ Κααμπί ανέλαβε την εκτέλεση και δεν λάθεψε για το 1-1.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 87’ με τον Όρτα να χαρίζει στον Μαροκινό φορ το δεύτερο γκολ του στην αναμέτρηση για το 2-1. Ανήμπορος να αντιδράσει ο Τσιφτσής από τόσο κοντινή απόσταση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Λ. Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Ρίτσαρντς, Κάρμο, Μπιανκόν, Ρόντινεϊ, Όρτα, Ιμπόρα, Έσε, Καμπράλ, Ναβάρο, Φορτούνης

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Τσιφτσής, Ατιένζα, Χριστόπουλος, Χουχούμης, Καρμόνα, Αλάγκμπε, Γιαμπλόνσκι, Σίτο, Ζουγλής, Ρεγκίς, Μάντζης


Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0