Football Talk

Αλλαγές για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Κηφισιά, βασικός ο Λημνιός!

Αλλαγές για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Κηφισιά, βασικός ο Λημνιός!

Πολλές αλλαγές πραγματοποίησε ο Φατίχ Τερίμ για τον Παναθηναϊκό, στο παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά, ενώ ο Δημήτρης Λημνιός «κέρδισε» μια θέση στην αρχική ενδεκάδα!

Πέντε στον αριθμό, είναι οι αλλαγές που πραγματοποίησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού σχετικά με την αρχική ενδεκάδα των «πράσινων». Πιο συγκεκριμένα, θέση βασικών πήραν οι Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Ρούμπεν Πέρεθ και Λημνιός στο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής, κόντρα στην Κηφισιά.

Μετά τον τραυματισμό του Γεντβάι, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» θα βρεθεί βασικός, ενώ για λόγους τακτικής (και αποφόρτισης) εκτός έμεινε ο Ντραγκόφσκι. Φυσικά, ο Δημήτρης Λημνιός επιβραβεύεται για το γκολ που πέτυχε απέναντι στον ΠΑΟΚ και έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι. Εκτός της αποστολής βρίσκεται ο Σπόραρ.

Παναθηναϊκός (Φ. Τερίμ): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν Πέρεθ, Κώτσιρας, Μπακασέτας, Παλάσιος, Λημνιός, Ιωαννίδης.

Κηφισιά (Κ. Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Μποτία, Τσανάτζια, Πρίτσας, Οζέγκοβιτς, Μενέντες, Μπαρμπόσα, Κλωναρίδης, Μιλίσεβιτς, Τσάπαν, Τεϊσέιρα.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0