Football Talk

Πανσερραϊκός - Ατρόμητος 0-0: Μηδέν εις το πηλίκο στις Σέρρες!

Πανσερραϊκός - Ατρόμητος 0-0: Μηδέν εις το πηλίκο στις Σέρρες!
Πανσερραϊκός και Ατρόμητος «κόλλησαν» στο... μηδέν (24/02, 0-0) στις Σέρρες και μοιράστηκαν από έναν βαθμό, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Έπειτα από μία αναμέτρηση που το θέαμα ήταν... φτωχό, Πανσερραϊκός και Ατρόμητος έμειναν ισόπαλοι χωρίς σκορ (24/02, 0-0) στις Σέρρες, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Αυτό το αποτέλεσμα, διατήρησε την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία στην 8η θέση της βαθμολογίας, με 24 βαθμούς. Τους ίδιους βαθμούς έχουν και οι Περιστεριώτες, ωστόσο υστερούν στην ισοβαθμία και γι’ αυτό το λόγο, βρίσκονται στην 9η θέση της σχετικής κατάταξης.

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον έλεγχο του ματς, ωστόσο δεν βρήκαν τον τρόπο να δημιουργήσουν τα απαραίτητα... ρήγματα, στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Η εικόνα του ματς ήταν ανάλογη και στην «επανάληψη». Η ομάδα του Ίλιτς μπορεί να ανέβασε για λίγο την απόδοσή της, όμως μεγάλες ευκαιρίες δεν υπήρξαν, με αποτέλεσμα οι δύο «μονομάχοι» να μένουν στο... μηδέν και να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων  

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Ντανκερλούι, Πεταυράκης, Στάικος (85' Μορέιρα), Ουεντραόγκο, Τόμας (64’ Γούλερι), Ουάρντα, Χατζηστραβός (85' Σοφιανός), Άλεξιτς.

Ατρόμητος (Ίλιτς): Τσιντώτας, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ. Κούντε, Φριντγιόνσον (60’ Έντερ Γκονσάλες), Κούεν (73' Βρακάς), Ρομπάιγ (60’ Βαλένσια), Κεσχρίντα, Αντζιέλσκι (73' Βέργος). 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0