Football Talk

Λαμία – ΑΕΚ 1-3: Τώρα που ανέβηκε στην κορυφή δύσκολα θα την… αφήσει! (video)

Λαμία – ΑΕΚ 1-3: Τώρα που ανέβηκε στην κορυφή δύσκολα θα την… αφήσει! (video)

Καταιγιστική η ΑΕΚ απέναντι στη Λαμία και από το πρώτο ημίχρονο έδειξε τις άγριες… διαθέσεις της (3-1, 24/02). Βίντα, Ελίασον και Τσούμπερ «καθάρισαν» για την Ένωση, με τον Σίντκλεϊ όμως να βάζει το ομορφότερο γκολ της αναμέτρησης.   

Η ΑΕΚ έκλεψε τις εντυπώσεις στο Αθανάσιος Διάκος και κατατρόπωσε τη Λαμία για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League (3-1, 24/02).

Ο Βίντα πέτυχε το 5ο γκολ του στη χρονιά, ενώ δίχτυα βρήκε ο Ελίασον που δείχνει να έχει βρει την επαφή του με το σκοράρισμα για τα καλά. Το χαριστικό χτύπημα το έριξε ο Τσούμπερ, αν και ο Σίντκλεϊ εντυπωσίασε τον κόσμο στις κερκίδες, με τον πανέμορφο τέρμα που σημείωσε. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πλέον βρίσκεται στο +4 στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Η Ένωση πήρε το προβάδισμα στο 17ο λεπτό, με τον Άμραμπατ να βρίσκει τον Βίντα στην αντίπαλη περιοχή, μετά από μία έξοχα εκτελεσμένη κομπίνα από το κόρνερ. Εκεί ο Κροάτης βρέθηκε ελεύθερος και… κεραυνοβόλησε για το 1-0.

Στο 35ο λεπτό η ΑΕΚ απείλησε ξανά, με τον Σιντιπέ να στέλνει την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοσέλεφ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο Πινέδα πήρε το… πορτοφόλι του Τσόσιτς, «όργωσε» το γήπεδο και έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Ελίασον, με τον Σουηδό να εκτελεί για το 2-0 της Ένωσης στο 41ο λεπτό.

Ο Ελίασον έφτασε κοντά στο δεύτερο προσωπικό του γκολ, όμως ο κίπερ της Λαμίας τον σταμάτησε εντυπωσιακά, στο 55ο λεπτό.

Ο Άμραμπατ με εκτέλεση φάουλ βρήκε μέσα στην περιοχή τον Τσούμπερ και αυτός με γυριστή κεφαλιά στο 63’ έκανε το 3-0.

Γρήγορα απάντησε η Λαμία, με τον Σίντκλεϊ να μπαίνει μέσα στην περιοχή και από δύσκολη γωνία να νικά εντυπωσιακά τον Στάνκοβιτς για το 3-1, στο 64ο λεπτό.

Άλλη μία καλή φάση για τον Ελίασον και την ΑΕΚ. Στο 67’, ο Άμραμπατ σέντραρε στην περιοχή με τον Σουηδό να στοχεύει με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι.
Φοβερό σουτ ο Πήλιος στο φινάλε, η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατίρι, καθώς η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Λ. Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ, Νούνιες, Τζανδάρης (59' Σαντάνα), Σλίβκα, Τόσιτς (59' Λέικ), Μάλτσι (77' Τσούκαλος)

ΑΕΚ (Μ. Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Άμραμπατ (81' Πισάρο), Γιόνσον, Πινέδα (67' Λιούμπισιτς), Ελίασον (81' Φερνάντες), Πόνσε (81' Αραούχο), Τσούμπερ (67' Μάνταλος)

www.bnsport.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0