Football Talk

«Κεραυνοί» από τον ΠΑΟΚ κατά Βρούτση: «Συνεχίζει εμμονικά να προκαλεί τη νοημοσύνη μας»

«Κεραυνοί» από τον ΠΑΟΚ κατά Βρούτση: «Συνεχίζει εμμονικά να προκαλεί τη νοημοσύνη μας»

Ο ΠΑΟΚ δεν άφησε αναπάντητα όσα δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, εκφράζοντας έντονα τη δυσαρέσκειά του!

Ο Γιάννης Βρούτσης, αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφέρθηκε στην τιμωρία του ΠΑΟΚ με το κλείσιμο του γηπέδου του, λόγω των κροτίδων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (18/02, 1-4).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε άμεσα θέση, εκφράζοντας έντονα τη δυσαρέσκειά του.

Αναλυτικά η θέση του ΠΑΟΚ:

«Με σημερινές του δηλώσεις ο κ. Βρούτσης, συνεχίζει εμμονικά να προκαλεί την νοημοσύνη μας. Μίλησε κροτίδες που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι εκθέσεις αναφέρονται σε άναμμα - πυροδότηση και όχι σε ρίψη. Ίσως θεωρεί αξιόπιστη την μαρτυρία ενός οπαδού αντίπαλης ομάδας, καταργώντας τις εκθέσεις της αστυνομίας και του παρατηρητή.

Η προκατάληψη και η εμπάθεια του έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρη, όταν αναφέρθηκε επιλεκτικά σε θύματα οπαδικής βίας, ''ξεχνώντας'' τον Νάσο Κωνσταντίνου. Θα τον συμβουλεύαμε να μην υπακούει τυφλά τις ''συμβουλές'' του Βαγγέλη Μπραουδάκη, εκτός αν στόχος του είναι να ξεπεράσει τον προκάτοχό του, που δικαιωματικά κατέκτησε τον τίτλο του πιο ανίκανου υπουργού όλων των εποχών
».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0