Football Talk

Παίζει «δυνατά» η επιστροφή του Λοντίγκιν στην Εθνική Ρωσίας!

Παίζει «δυνατά» η επιστροφή του Λοντίγκιν στην Εθνική Ρωσίας!

Επικοινωνία με τον Γιούρι Λοντίγκιν θα έχει ο προπονητής τερματοφυλάκων της Εθνικής Ρωσίας, Βιτάλι Καφάνοβ με θέμα την κλήση του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού στην Εθνική, έπειτα από οκτώ περίπου χρόνια!

Οι εμφανίσεις του Ρώσου «πορτιέρε» του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, φαίνεται πως δεν έχουν περάσει απαρατήρητες στη χώρα του αθλητή και όπως υποστηρίζει ο Ρώσος δημοσιογράφος, Νορίκ Σερομπιάν φαίνεται υπαρκτό το σενάριο της επιστροφής του Λοντίγκιν στην Εθνική ομάδα της Ρωσίας.

Υπενθυμίζεται πως ο Λοντίγκιν έχει πάρει θέση κάτω από την εστία του Παναθηναϊκού, 13 φορές τη φετινή σεζόν, καταγράφοντας αρκετά αγωνιστικά λεπτά και διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε 8 παιχνίδια. 

Σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Νικίτα Χάϊκιν, ο Λοντίγκιν προβάλλει ως η ιδανική λύση για να πλαισιώσει τη βασική δυάδα τερματοφυλάκων της Ρωσίας ενόψει των φιλικών αναμετρήσεων με τη Σερβία (21/3) και την Παραγουάη (25/3). Τελευταία εμφάνισή του Λοντίγκιν με το ρωσικό εθνόσημο, ήταν στο παιχνίδι (φιλικός αγώνας) με την Τσεχία την 1η Ιουνίου του 2016.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0