Football Talk

Κατσουράνης: «Όλη η Αθήνα περιμένει τον τελικό, έμειναν 16 ομάδες, πιθανό μία ελληνική να φτάσει στο τέλος»

Κατσουράνης: «Όλη η Αθήνα περιμένει τον τελικό, έμειναν 16 ομάδες, πιθανό μία ελληνική να φτάσει στο τέλος»

Την ευχή του να βρεθεί μία ελληνική ομάδα στον τελικό του Europa Conference League, εξέφρασε ο Κώστας Κατσουράνης, που έκανε την κλήρωση για τους «16» της διοργάνωσης.

Μόνο… χαμόγελα φέρνει η κλήρωση για τους «16» του Europa Conference League! Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Κώστας Κατσουράνης, ως πρεσβευτής του τελικού της 29ης Μαΐου στο γήπεδο της ΑΕΚ, εξέφρασε την ευχή του να βρεθεί μία ελληνική ομάδα, σε εκείνο το σημείο της διοργάνωσης, πριν ξεκινήσει τη διεξαγωγή της κλήρωσης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ελπίζω μια ελληνική ομάδα να φτάσει στον τελικό. Είναι πιθανό αφού υπάρχουν μόνο 16 ομάδες. Όλη η Αθήνα περιμένει τον τελικό σε ένα νέο και πολύ καλό στάδιο. Για την Ελλάδα είναι τιμή να έχει τελικό στην Αθήνα. Το να παίζεις σε μια διοργάνωση της UEFA είναι για όλους τους παίκτες ξεχωριστό. Τα συναισθήματα είναι πολλά, το να αντιμετωπίζεις συλλόγους από διαφορετικές χώρες είναι φανταστικό, γνωρίζεις καταπληκτικά γήπεδα και τα συναισθήματα είναι πολύ όμορφα.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0