Football Talk

Conference League: «Έκλεισε» το σπίτι της Άιντραχτ η Σεν Ζιλουάζ και έγινε υποψήφια αντίπαλος του ΠΑΟΚ! (video)

Conference League: «Έκλεισε» το σπίτι της Άιντραχτ η Σεν Ζιλουάζ και έγινε υποψήφια αντίπαλος του ΠΑΟΚ! (video)

Η Σεν Ζιλουάζ ολοκλήρωσε έναν μίνι άθλο (2-1) και πέταξε εκτός συνέχειας την θλιβερή Άιντραχτ. «Παρέλαση» στη Βαρσοβία από τους Νορβηγούς της Μόλντε. Επαγγελματικό πέρασμα της Στουρμ από τη Μπρατισλάβα με τις τρεις αποψινές νικήτριες να βάζουν υποψηφιότητα να παίξουν με τον ΠΑΟΚ!

Με το «ψηφιδωτό» των 16 να έχει σε μεγάλο βαθμό ξεκαθαρίσει έπειτα και από την ολοκλήρωση των απογευματινών παιχνιδιών και έχουμε πλέον και εικόνα για τους υποψήφιους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων.

Η «βόμβα» έσκασε στην Φρανκφούρτη, στο παιχνίδι της Άιντραχτ με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, με τους Βέλγους να βρίσκουν γκολ πρόκρισης, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Πουέρτας Κάστρο και τον Εκέρτ  Αγιέσα να προσθέτει στο 82’ «καρφί» στο φέρετρο της ομάδας του Τόπμελερ.

Σπουδαία πρόκριση για τους σπουδαίους Βέλγους με συνολικό σκορ 4-3.

 

Η Μόλντε ταξίδεψε στη πρωτεύουσα της Πολωνίας, με σκοπό να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τους 16 και το έκανε εμφατικά. Οι Νορβηγοί έκαναν περίπατο, φιλοδωρώντας με τρία γκολ τους γηπεδούχους, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Γκούλμπραντσεν, ο οποίος σκόραρε δις. Σαρωτική η Μόλντε με το συνολικό σκορ να διαμορφώνεται στο 6-2.

Μάλλον διαδικαστικού χαρακτήρα το τρίτο παιχνίδι της βραδιάς στη Μπρατισλάβα, με τους Αυστριακούς της Στουρμ να κάνουν συντήρηση δυνάμεων και να «πατούν» πάνω στη σιγουριά που τους προσέφερε το 4-1 του πρώτου παιχνιδιού. Η ομάδα από το Γκρατς ευτύχησε εν τέλει να «ζευγαρώσει» τις νίκες της με σκορ 1-0 και να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της, παίρνοντας μία σπουδαία πρόκριση.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των βραδινών αναμετρήσεων της Πέμπτης (22/02) στο Europa Conference League:

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 1-2 (88' Εντίμπε - 47’ Πουέρτας Κάστρο, Εκέρτ Αγιέσα)

Λέγκια Βαρσοβίας – Μόλντε 0-3 (2’ Γκούλμπραντσεν, 20’ Έσταντ, 67’ Γκούλμπραντσεν)

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Στουρμ Γκρατς 0-1 (52’ Μπιέρεθ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0