Football Talk

Μίλησε για... πόλεμο ο Στάνκοβιτς: «Όταν είπα ότι θα γίνει κόλαση στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, το εννοούσα!»

Μίλησε για... πόλεμο ο Στάνκοβιτς: «Όταν είπα ότι θα γίνει κόλαση στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, το εννοούσα!»
Τι είπε ο προπονητής της Φερεντσβάρος και θρύλος του ποδοσφαίρου της Σερβίας, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, μιλώντας για την επερχόμενη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.
Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, προπονητής της Φερεντσβάρος, παραχώρησε δηλώσεις για την επερχόμενη «μάχη» με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (22/02).

Οι Ούγγροι υποδέχονται τους Πειραιώτες, για τη ρεβάνς του 1-0 υπέρ των «ερυθρολεύκων» από το Γεώργιος Καραϊσκάκης, για τη φάση των νοκ-άουτ του Europa Conference League. Και όπως ξεκαθάρισε, θέλει τους πάντες σε... ετοιμότητα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό:

«Αναβάλαμε τον αγώνα μας το Σαββατοκύριακο, αλλά τέτοια πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Αν μια ομάδα πρέπει να σταθεί σε πολλά μέτωπα, αν πρέπει να αποδειχθεί στη διεθνή σκηνή εκτός από την εγχώρια, αυτό σημαίνει εξήντα πέντε με εβδομήντα αγώνες το χρόνο. Όσο για την εμπειρία στην Αθήνα, υπήρχε κάτι που με έκανε χαρούμενο, κάτι με το οποίο έμεινα ικανοποιημένος, αλλά είδα και κάτι που δεν χάρηκα καθόλου, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να βελτιώσουμε. Πολλοί αναφέρουν τον αγώνα της Πέμπτης ως το ματς της χρονιάς, αλλά θα προτιμούσα να πω ότι μας περιμένει το ματς της στιγμής και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό.

Θα είναι ένα μεγάλο ματς. Θέλω να εμπλέξω όλους σε αυτή τη μάχη, τους παίκτες, τους υπαλλήλους του συλλόγου, τα μέλη του πληρώματος και, φυσικά, τους φιλάθλους επίσης. Πρέπει να φτιάξουμε ένα μπλοκ, μια ομάδα! Όταν είπα την περασμένη Πέμπτη ότι θα γίνει κόλαση στη ρεβάνς, το εννοούσα. Οι οπαδοί μας πρέπει επίσης να είναι μέρος αυτής της μάχης. Τους ζητώ να μην εκνευριζόμαστε αν κάνουμε ένα λάθος, να πιστέψουμε στην ομάδα μέχρι την τελευταία στιγμή και να πιστέψουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε.

Και ναι, μπορεί να έρθει η στιγμή που πρέπει να πάμε all-in, που πρέπει να πάρουμε το ρίσκο με την ελπίδα της επιτυχίας. Αλλά δεν μπορείς να ξεκινήσεις έτσι, δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο με τα πάντα σε ένα φύλλο από την αρχή. Δεν μπορείς να κερδίσεις έναν αγώνα στα πρώτα πέντε λεπτά, αλλά μπορείς στα τελευταία πέντε. Ξέρω ότι μας περιμένουν σημαντικά ματς μετά από αυτό, αλλά τώρα αυτό θα είναι "το" ματς,πρέπει να παλέψουμε για να το κερδίσουμε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο».

Για τη σπουδαία νίκη των ερυθρολεύκων στην έδρα του ΠΑΟΚ:

«Υπήρξαν κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα μας. Ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετικά οργανωμένο και επιθετικό ποδόσφαιρο, ο Μεντιλίμπαρ ξεκίνησε τέσσερις παίκτες που δεν ήταν την Πέμπτη. Υπήρχαν όμως και αυτοί που έπαιξαν ελάχιστα την Κυριακή, αλλά αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό απέναντι μας. Έδωσα μεγάλη σημασία στο ματς, προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε τις πρόσφατες εμπειρίες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0