Football Talk

Μάντσεστερ Σίτι - Μπρέντφορντ 1-0: Μόνο αυτή του... έλειπε, αλλά με Χάαλαντ όλα φτιάχνουν και στις δύσκολες μέρες! (video)

Μάντσεστερ Σίτι - Μπρέντφορντ 1-0: Μόνο αυτή του... έλειπε, αλλά με Χάαλαντ όλα φτιάχνουν και στις δύσκολες μέρες! (video)
Ποιος άλλος; Μα φυσικά, ο Έρλινγκ Χάαλαντ! Αυτός «καθάρισε» για τη Σίτι απέναντι στην Μπρέντφορντ (20/02, 1-0) και την έφερε στο -1 από την κορυφή! Και πλέον, το «μπλοκάκι» του είναι πλήρες!
Έπαιξε με τις... πιθανότητες να «πετάξει» δύο βαθμούς, αλλά ο συνήθης ύποπτος, έδωσε τη λύση! Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Μπρέντφορντ (20/02, 1-0) στο Έτιχαντ, χάρις το γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ και πέρασε στη δεύτερη θέση της Premier League.

Στο +1 από την Άρσεναλ το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα, που χρησιμοποίησε το λιγότερο ματς το οποίο είχε παίξει, και μείωσε στον βαθμό από την πρώτη Λίβερπουλ.

Πολλές χαμένες ευκαιρίες από τους «πολίτες», που ολοκλήρωσαν το ματς με 2.51 xGoals, αλλά μόλις μία φορά, έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 71ο λεπτό, ο Έρλινγκ Χάαλαντ ξέφυγε από την άμυνα των φιλοξενούμενων και με φοβερό σουτ, από το όριο της μεγάλης περιοχής, διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Παράλληλα, όμως, συμπλήρωσε την... ημιτελή λίστα, καθώς μόνο απέναντι στην Μπρέντφορντ δεν είχε σκοράρει, από όλες τις ομάδες που έχει αντιμετωπίσει, στην Premier League.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Ακάνζι, Ρόδρι, Σίλβα, Φόντεν, Αλβάρες (89' Κόβασιτς), Μπομπ (61' Ντοκού), Χάαλαντ.

Μπρέντφορντ (Τόμας Φρανκ): Φλέκεν, Ζάνκα, Άγερ, Μι, Ρόερσλεβ (89' Γκόντος), Ονιγέκα (89' Ντάμσγκαρντ), Νόργκαρντ, Γιάνελτ (78' Λιούς Πότερ), Ρεγκιλόν (78' Γένσεν), Τόνεϊ, Ουισά (69' Μοπέ).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0