Football Talk

Οξύμωρο: «Έσπασε» ρεκόρ καριέρας ο Μεντιλίμπαρ, πριν κάνει ντεμπούτο στον Ολυμπιακό!

Οξύμωρο: «Έσπασε» ρεκόρ καριέρας ο Μεντιλίμπαρ, πριν κάνει ντεμπούτο στον Ολυμπιακό!

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κάνει ντεμπούτο δίχως Ισπανό στην αρχική του ενδεκάδα. Έμελλε να συμβεί στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, καθώς Ναβάρο, Κίνι και Ιμπόρα, δεν ξεκινούν στο αρχικό σχήμα!

Δείτε την πρώτη ενδεκάδα που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος για τα playoffs της φάσης των «16» του Europa Conference League.

Μία ενδεκάδα που αυτομάτως βγάζει και ένα ιδιαίτερο στατιστικό για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού. Διότι για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Μεντιλίμπαρ κάνει ντεμπούτο σε μία ομάδα και η πρώτη του σύνθεση δεν περιλαμβάνει ούτε έναν συμπατριώτη του.

Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, ο έμπειρος προπονητής δεν επέλεξε κάποιον Ισπανό, καθώς ο Ναβάρο είναι εκτός λίστας, ο Κίνι εκτός αποστολής και ο Ιμπόρα βρίσκονται στον πάγκο. Κάτι τέτοιο του συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του, καθώς νωρίτερα είχε εργαστεί μόνο σε ισπανικές ομάδες.

Σε ποιες; Στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (νέοι και άνδρες), στην Μπασκόνια, στην Εϊμπάρ, στην Βαγιαδολίδ, στην Οσασούνα, στην Λεβάντε, στην Αλαβές και τη Σεβίλλη!

Όλες ισπανικές. Συνεπώς, κάτι ανάλογο θα ήταν… αδύνατο!

Αναλυτικά, η ενδεκάδα του Ολυμπιακού:

Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόι, Κάρμο, Ορτέγκα, Καρβάλιο, Αλεξανδρόπουλος, Έσε, Φορτούνης, Μασούρας, Ελ Κααμπί

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0