Football Talk

Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: «Άλωσε» τη Δανία με το βλέμμα στο... repeat! (video)

Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: «Άλωσε» τη Δανία με το βλέμμα στο... repeat! (video)

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ως μοναδικό σκοπό να προστατεύσει τα… σκήπτρα της. Απέναντι στην Κοπεγχάγη οι πρωταθλητές Ευρώπης πήραν το προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Champions League (3-1, 13/02).

Μπορεί η Κοπεγχάγη να αντιστάθηκε, η Μάντσεστερ Σίτι όμως βρήκε τον τρόπο για να την… πληγώσει και να φύγει από τη Δανία με το «διπλό», για την φάση των «16» του Champions League (3-1, 13/02).

Οι Ντε Μπρόινε και Σίλβα βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και παρά το «παρθενικό» γκολ στη διοργάνωση του Μάτσον, οι «πολίτες» γυρίζουν στην Αγγλία με ένα σημαντικό προβάδισμα, καθώς στο φινάλε ο Φόντεν έριξε την… χαριστική βολή.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και ο Ντίας ανάγκασε στο 7’ τον Γκραμπάρα σε μία εντυπωσιακή εκτίναξη, για να διώξει την κεφαλιά του Πορτογάλου.

Το γκολ όμως δεν άργησε, καθώς ο Ντε Μπρόινε πήρε την μπάλα στο 10o λεπτό από πλάγια θέση και έγραψε το 1-0, με ένα άπιαστο σουτ.

η Κοπεγχάγη κατάφερε να φέρει στα ίσα το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι εκμεταλλευόμενη το λάθος του Έντερσον. Ο Βραζιλιάνος κίπερ δεν έδιωξε σωστά, με τον Μάτσον μετά από τις κόντρες να γίνεται ο αποδέκτης της μπάλας. Στην πρώτη του συμμετοχή στην διοργάνωση, με ένα φοβερό πλασέ έκανε το 1-1, στο 34ο λεπτό.

Αλλά η απάντηση των Άγγλων ήρθε πριν το ημίχρονο.  Μετά από μία κόντρα η μπάλα στρώθηκε στον Μπερνάντο Σίλβα και στο 45+1’, ο Πορτογάλος δεν λάθεψε μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα γράφοντας το 2-1.

Ο Ντε Μπρόινε έφτασε κοντά στο να σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του γκολ, είδε όμως τον αντίπαλο τερματοφύλακα να σταματάει το σουτ του στο 54ο λεπτό.

Άλλη μία ευκαιρία πέρασε ανεκμετάλλευτη για την Σίτι, καθώς ο Ντοκού δεν κατάφερε να κερδίσει τον Κραμπάρα σε από πλεονεκτική θέση στο 69ο λεπτό.

Στο τέλος ο Φόντεν έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα για την Σίτι, με ένα όμορφο πλασέ μέσα από τα όρια της περιοχής στο 90+2’, για το τελικό 3-1.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κοπεγχάγη (Τ. Νέεστραπ): Γκραμπάρα, Μακένα, Βάβρο, Ντικς, Γέλερτ, Μάτσον, Φαλκ, ΓΚονσάλβες, Ελγιουνούσι, Κλάεσον, Ασουρί

Μάντσεστερ Σίτι (Π. Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Ακέ, Ρόδρι, Σίλβα, Φόντεν, Ντε Μπρόινε, Γκρίλις, Χάαλαντ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0