Football Talk

Το απίθανο λάθος του Μάσα στην Ιταλία: Τον θυμούνται στην Ελλάδα από το Ολυμπιακός – ΑΕΚ του 2023! (video)

Το απίθανο λάθος του Μάσα στην Ιταλία: Τον θυμούνται στην Ελλάδα από το Ολυμπιακός – ΑΕΚ του 2023! (video)

Θυμάστε τον Νταβίντε Μάσα; Είναι ο διαιτητής που είχε σφυρίξει το Ολυμπιακός – ΑΕΚ τον Απρίλιο, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 3-1. Είχε προκαλέσει έντονα παράπονα στους Πειραιώτες τότε με τις αποφάσεις του. Και αισίως, δημιούργησε ένταση στη χώρα του, στη «λευκή» ισοπαλία της Μόντσα με τη Βερόνα.

Η Μόντσα υποδέχθηκε την Κυριακή (11/2) τη Βερόνα στην έδρα της, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στη «λευκή» ισοπαλία. Παρόλα αυτά, όλα θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά, σε περίπτωση που ο VAR δεν είχε κάνει την εμφάνισή του στο ποδόσφαιρο.

Και αυτό διότι ο Νταβίντε Μάσα καταλόγισε ένα… απίθανο πέναλτι στο 68ο λεπτό, υπέρ των γηπεδούχων. Αναλυτικότερα, ο Ιταλός ρέφερι είδε μαρκάρισμα του Ντούντα (Βερόνα) στον Τζερμπίν (Μόντσα) και δίχως να το σκεφτεί έδειξε τη «λευκή» βούλα. Το πρόβλημα είναι πως ακόμα και με γυμνό μάτι, ακόμη και αν κάποιος δεν είναι διαιτητής, βλέπει ακριβώς το ανάποδο.

Το σφύριγμά του προκάλεσε πολύ έντονες αντιδράσεις, με τον αμυνόμενο ποδοσφαιριστή μάλιστα, να μην έχει καταλάβει καν στην αρχή την υπόδειξη του διαιτητή.

Ωστόσο, ο VAR παρενέβη και «ακύρωσε» τον Ιταλό, καταλογίζοντας ένα απλό φάουλ. Τον θυμόμαστε φυσικά στην Ελλάδα. Είναι ο διαιτητής του περσινού (2023) Ολυμπιακός – ΑΕΚ, τον Απρίλιο, με την «Ένωση» να περνά νικηφόρα από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 3-1.

Και τότε πάντως, δεν είχε περάσει απαρατήρητη η διαιτησία του, με τους γηπεδούχους να έχουν πολλά παράπονα από το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ του Βίντα και από τον τρόπο που διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0