Football Talk

Κρίσταλ Πάλας - Τσέλσι 1-3: «Φόρτσαρε» για... κάζο, την έσωσαν Γκάλαχερ και Έντσο! (video)

Κρίσταλ Πάλας - Τσέλσι 1-3: «Φόρτσαρε» για... κάζο, την έσωσαν Γκάλαχερ και Έντσο! (video)

Ο Κόνορ Γκάλαχερ, με δύο δικά του τέρματα, ολοκλήρωσε την ανατροπή για την Τσέλσι, στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, με τον Φερνάντες να βάζει το... κερασάκι (12/02, 3-1)! Στο -12 από την πέμπτη Άστον Βίλα οι Λονδρέζοι, ελπίζουν στην κατάρρευσή της στο φινάλε της σεζόν, για να βγουν στην Ευρώπη.

Η Τσέλσι παραμένει «αψυχολόγητη» κατά μήκος της σεζόν, αλλά στο Σέλχαρστ Παρκ, βρήκε τον τρόπο, να... επανέλθει στις σωστές της ρυθμίσεις!

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 30', χάρις το φοβερό γκολ του Λέρμα, κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 (12/02) της 15ης στη βαθμολογία, Κρίσταλ Πάλας, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Premier League!

Ο Γκάλαχερ την πήρε από το χέρι και με ένα γκολ στο 47' κι ένα στο 90+1', «άνοιξε» τον δρόμο προς τη νίκη.

Εν τέλει, ο Έντσο Φερνάντες, στο 90+4', διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, διατηρώντας ζωντανές, τις όποιες ελπίδες υπάρχουν για την Τσέλσι, για ευρωπαϊκό εισιτήριο, μιας και βρίσκεται στο -12 από την πεντάδα και την Άστον Βίλα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κρίσταλ Πάλας (Ρόι Χότζον): Χέντερσον, Μουνιόθ, Άντερσεν, Ρίτσαρντς, Μίτσελ, Λέρμα, Γουάρτον, Αγιού, Χιούζ (79' Αχαμάντα), Ματέους Φράνκα (84' Εντουάρ), Ματετά.

Τσέλσι (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Πέτροβιτς, Γκούστο (84' Γκίλχριστ), Ντισασί, Σίλβα (61' Κόλγουϊλ), Τσίλγουελ, Καϊσέδο, Φερνάντες, Μαντουέκε (46' Ενκουνκού), Γκάλαχερ, Τζάκσον (79' Στέρλινγκ), Πάλμερ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0