Football Talk

Γιουβέντους - Ουντινέζε 0-1: Την σόκαρε στο Τορίνο και της «γκρέμισε» τα... όνειρα!

Γιουβέντους - Ουντινέζε 0-1: Την σόκαρε στο Τορίνο και της «γκρέμισε» τα... όνειρα!
Με το γκολ του Λαουτάρο Τζανέτι, η Ουντινέζε πανηγύρισε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Γιουβέντους (12/02, 1-0) και της... έσβησε τα «όνειρα» για την κατάκτηση του τίτλου! 
8,5 χρόνια έπειτα από το τελευταίο της «διπλό» στο Τορίνο, η Ουντινέζε το... έκανε ξανά! Η ομάδα του Γκαμπριέλε Τσιόφι «άλωσε» την έδρα της Γιουβέντους (1-0 τελικό) και πήρε ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» στην... κούρσα της παραμονής στη Serie A!


Από την πλευρά της, η «Βέκια Σενιόρα» πραγματοποίησε μία κακή εμφάνιση και υπέστη τη δεύτερη διαδοχική ήττα της (και την τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα). Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έμεινε στο -7 (με 53 βαθμούς) από την πρωτοπόρο Ίντερ, η οποία έχει και ένα ματς λιγότερο.

Στην αντίπερα «όχθη», οι νικητές έφτασαν στους 22 βαθμούς και βρίσκονται στη 15η θέση της βαθμολογίας, έπειτα από 24 αναμετρήσεις.



Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, ωστόσο η ομάδα από του Ούντινε, κατόρθωσε να «παγώσει» το Allianz Stadium, όταν ο Λαουτάρο Τζανέτι, άνοιξε το σκορ στο 25’!

Στην «επανάληψη» η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν δημιούργησε όσες ευκαιρίες θα ήθελε, οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν υποδειγματικά την αναμέτρηση και με αυτό τον τρόπο, έφυγαν από το Τορίνο, με ένα σπουδαίο «διπλό».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

Γιουβέντους (Μ. Αλέγκρι): Σέζνι, Άλεξ Σάντρο, Μπρέμερ, Γκάτι, Λοκατέλι (77' Καβίλια), Ραμπιό, ΜακΚένι, Καμπιάζο (84' Σέρι), Γουεά (61 Γιλντίζ), Κιέζα (77' Ιλίνγκ Τζούνιορ), Μίλικ.

Ουντινέζε (Γκ. Τσιόφι): Οκόγιε, Κρίστενσεν, Τζανέτι, Πέρες, Γουάλας, Σάμαρτζιτς, Λόβριτς, Ζεμούρα (66' Εμποσέλε), Εχιζίμπουε (65' Φερέιρα), Λούκα (77' Σαξές), Τοβέν (77' Μπρένερ).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0