Football Talk

Κηφισιά – Βόλος 0-0: Όρθιος και με 10 για… έναν βαθμό χρυσάφι (video)

Κηφισιά – Βόλος 0-0: Όρθιος και με 10 για… έναν βαθμό χρυσάφι (video)

Δεν υπήρχε νικητής στην αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Βόλο (0-0, 11/02), ακόμη και αν οι φιλοξενούμενοι αγωνιζόντουσαν με 10 παίκτες για ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.

Ο Βόλος δεν «λύγισε» στην Καισαριανή για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με την Κηφισιά να χάνει μοναδική ευκαιρία για τη νίκη (0-0, 11/02), καθώς αγωνιζόταν για πάνω από 45 λεπτά, με αριθμητικό πλεονέκτημα.

Η κόκκινη κάρτα του Ασλανίδη στο 45ο λεπτό, «έσφιξε» την άμυνα των φιλοξενούμενων, που δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Κώστα Μπράτσου, να… λύσει τον γόρδιο δεσμό.

 Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά, με τον Μενέντες να στοχεύει το οριζόντιο δοκάρι με εξαιρετικό σουτ, στο 3ο λεπτό.

Ο Αχιλλέας Μπέος αποβλήθηκε, καθώς έκανε έντονα παράπονα για τον αριθμό των φιλάθλων σε μία αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να του δείχνει την κόκκινη κάρτα.

Ο Βόλος απείλησε για πρώτη φορά στο 20ο λεπτό, με τον Κόμπα να μην καταφέρνει να νικήσει τον Αναγνωστόπουλο σε τετ-α-τετ.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Ασλανίδης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τους φιλοξενούμενους με 10.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Βόλος έκλεισε όσο καλύτερα μπορούσε τα μετόπισθεν του, με την Κηφισιά να μην καταφέρνει να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του. Οι φάσεις ήταν λιγοστές με το 0-0 να παραμένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κηφισιά (Κ. Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Σολόα, Μενέντες, Μπιφουμά, Τεττέι, Κλωναρίδης

Βόλος (Α. Λόπεθ): Κόβατς, Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Ντε Καμπς, Κόμπα, Ασεχνούν, Γκαρσία

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0