Football Talk

Νότιγχαμ Φόρεστ – Νιούκαστλ 2-3: Μεγάλο «διπλό» για την ομάδα του Χάου με… σούπερ Γκιμαράες! (video)

Νότιγχαμ Φόρεστ – Νιούκαστλ 2-3: Μεγάλο «διπλό» για την ομάδα του Χάου με… σούπερ Γκιμαράες! (video)

Τρομερή επικράτηση της Νιούκαστλ επί της Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Σίτι Γκράουντ», στην 24η αγωνιστική της Premier League,  απόλυτος πρωταγωνιστής ο Μπρούνο Γκιμαράες. Σκόραρε δις για το τελικό 3-2, είχαν πολλές ευκαιρίες οι γηπεδούχοι, «πλήρωσαν» την αστοχία τους και… κινδυνεύουν!

Μπορεί να μην ήταν ανώτερη της Νότιγχαμ Φόρεστ. Πράγματι, δεν ήταν. Μπορεί να μην πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στο «Σίτι Γκράουντ». Όμως, το μοναδικό πράγμα που ενδιέφερε τη Νιούκαστλ του Έντι Χάου ήταν να περάσει νικηφόρα από το «σπίτι» των «κόκκινων» και να μείνει για τέταρτο, διαδοχικό παιχνίδι δίχως ήττα.

Και οι «καρακάξες» τα κατάφεραν περίφημα, επικρατώντας με 3-2 και έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τους τον Μπρούνο Γκιμαράες. Ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, βάζοντας σε μεγάλους μπελάδες τους γηπεδούχους, αναφορικά με την παραμονή τους στην Premier League.

To 1-0 για τη Νιούκαστλ έλαβε χώρα στο 10ο λεπτό, με τον Γκιμαράες να μετουσιώνει σε ασίστ την απίθανη σέντρα του Τρίπιερ, έπειτα από κοντινή εκτέλεση κόρνερ.

Ο Ελάνγκα όμως, ο οποίος είχε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 στο 17΄, το έκανε στο 26’, κερδίζοντας τον Ντουμπράβκα και άπαντες στην ταχύτητα, προκειμένου να ισοφαρίσει.

Σύντομα όμως, στο 43ο λεπτό, ένα υπέροχο σουτ του Σερ πάνω στην κίνηση, είχε ως συνέπεια το δεύτερο γκολ της Νιούκαστλ στο παιχνίδι. Εξαιρετικό τελείωμα, σε φάση που προέκυψε και πάλι από στατική στιγμή.

Η Νότιγχαμ του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο όμως, ήταν αποφασισμένη πως πολύ δύσκολα θα «πεθάνει». Ισοφάρισε στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους με τον Χάντσον Οντόι και πήγε στην επανάληψη, με μοναδικό στόχο την ολική ανατροπή.

Πίεσε, είχε τις στιγμές της, αλλά «πλήρωσε» την αστοχία της. Ο Μπρούνο Γκιμαράες έκανε το 3-2 στο 66ο λεπτό και επί της ουσίας, έδωσε μία τεράστια νίκη στην ομάδα του, που την ανεβάζει στην 7η θέση και τους 36 βαθμούς (2 πίσω από τη Γιουνάιτεντ).

Απεναντίας, οι «κόκκινοι» μένουν στους 21, μετά από 24 παιχνίδια και απέχουν μόλις δύο πόντους από την Έβερτον, που τη δεδομένη χρονική στιγμή υποβιβάζεται.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0