Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Τζιρόνα 4-0: Η «Βασίλισσα» δεν καταλαβαίνει από… θαύματα, έκανε το ντέρμπι κορυφής, περίπατο!

Ρεάλ Μαδρίτης – Τζιρόνα 4-0: Η «Βασίλισσα» δεν καταλαβαίνει από… θαύματα, έκανε το ντέρμπι κορυφής, περίπατο!

Η Τζιρόνα… ξύπνησε το θηρίο της «Βασίλισσας»! Η Ρεάλ «διέλυσε» τους Καταλανούς στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, επικράτησε με 4-0 (10/02) και ξέφυγε στους πέντε πόντους στην κορυφή της La Liga, μετά από 24 αγωνιστικές!

Ούτε ντέρμπι, ούτε… θαύματα! Η Ρεάλ Μαδρίτης έριξε στο… καναβάτσο την Τζιρόνα, κερδίζοντας με περίσσεια άνεση στο Σαντιάγο Μπερναμπέου με 4-0 (10/02), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της La Liga!

Έτσι, απέκτησε διαφορά ασφαλείας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς ξέφυγε στους πέντε πόντους, ενώ παραμένει μόλις με μία ήττα στο φετινό ισπανικό πρωτάθλημα, από την Ατλέτικο στο Μετροπολιτάνο.

Μόλις στο 6ο λεπτό, ο Βινίσιους φρόντισε ώστε να δώσει το προβάδισμα στη «Βασίλισσα», με ένα εκπληκτικό τέρμα. Συνέκλινε από αριστερά, εκτέλεσε με το δεξί και άφησε τον Γκασανίγκα ανήμπορο να αντιδράσει, γράφοντας το 1-0.

Στη συνέχεια, ο εκτελεστής του πρώτου τέρματος, δημιούργησε για τον Μπέλιγχαμ. Στο 35’, ο Άγγλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Αργεντίνο γκολκίπερ, τον νίκησε εύκολα και έκανε το 2-0.

Οι Μαδριλένοι κυριαρχούσαν απόλυτα και ουσιαστικά, η Τζιρόνα δεν είχε κάποια ουσιαστική ευκαιρία, ώστε να την απειλήσει. Ο 20χρονος μέσος πέτυχε και δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 54’, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Βινίσιους, με το 3-0, να βάζει «τέλος» στα όποια όνειρα των Καταλανών.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 61’, με τον Ροντρίγκο να περνά όποιον βρήκε μπροστά του και να τελειώνει τη φάση με ένα ωραίο σουτ, βρίσκοντας δίχτυα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0