Football Talk

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-0: Άντεξαν ως το τέλος και πήραν μία νίκη-ανάσα οι «εφτάψυχοι» Αγρινιώτες! (video)

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-0: Άντεξαν ως το τέλος και πήραν μία νίκη-ανάσα οι «εφτάψυχοι» Αγρινιώτες! (video)

Μία πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε ο «αλύγιστος» Παναιτωλικός απέναντι στον Ατρόμητο (1-0, 10/02), με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να παίζει από το πρώτο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Τέταρτη σερί ήττα για τον Ατρόμητο, που βλέπει την εξάδα να απομακρύνεται.

Ο Παναιτωλικός υποδέχθηκε τον Ατρόμητο για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά από πέντε παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Ο Ατρόμητος πίεσε, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή του στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι Περιστεριώτες, που πήγαν στο Αγρίνιο έχοντας τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, μπήκαν δυνατά στο ματς και σκόραραν με τον Αντζιέλσκι στα πρώτα λεπτά, όμως το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που χαμογέλασε πρώτος, με τον Νίκο Καρέλη να σκοράρει στο 24’ με ωραίο πλασέ από το ύψος του πέναλτι, μετά από ασίστ του Πέρες. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ για τον Έλληνα επιθετικό στο φετινό πρωτάθλημα.


Ωστόσο, μόλις πέντε λεπτά μετά, ο Παναιτωλικός είδε τον Οικονόμου να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα για το πολύ σκληρό μαρκάρισμα με τις τάπες πάνω στον Γκονζάλες. Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ με τον Μαυρία, αλλά ο Τσιντώτας κράτησε τον Ατρόμητο μέσα στο ματς με ωραία απόκρουση.


Ο Ατρόμητος κέρδισε μέτρα μέσα στο γήπεδο και είχε τη στιγμή του στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Αντζιέλσκι όμως αστόχησε σχεδόν εξ επαφής, στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ. Οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια με το 1-0 να παραμένει υπέρ του Παναιτωλικού.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά πιέζοντας και βρέθηκαν κοντά στην ισοφάριση στο 51’. Αρχικά, η κεφαλιά του Αντζιέλσκι τράνταξε το δοκάρι του Στεργιάκη, με τον Βαλένσια στη συνέχεια της φάσης να σημαδεύει τον τερματοφύλακα του Αγρινίου.


Ο Ατρόμητος εξακολουθούσε να είναι κυρίαρχος στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν βρήκε τον τρόπο να φτάσει στο γκολ. Με την ήττα αυτή, η ομάδα του Σάσα Ίλιτς έμεινε στους 23 βαθμούς και την ένατη θέση, ενώ ο Παναιτωλικός έφτασε τους 18 βαθμούς. Οι Αγρινιώτες τώρα στρέφουν την προσοχή τους στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Άρη (13/2, 19:30).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Στεργιάκης, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς, Μαυρίας (75΄Χουάνπι), Ντουάρτε, Πέρες (76’ Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης (36’ Μαλής), Σίλβα, Ντιάζ (69’ Λιάβας), Καρέλης (68’ Ζοάο Πέδρο)

Ατρόμητος (Σ. Ίλιτς): Τσιντώτας, Κυβρακίδης (77’ Αθανασίου), Τζαβέλλας, Τσακμάκης (46’ Καμαρά), Ντε Μποκ (77’ Τριμμάτης), Γκονζάλες, Κουντέ, Γιουμπιτάνα (68’ Βέργος), Ρομπάιγ (77’ Ντιρξ), Βαλένσια, Αντζιέλσκι

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0