Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης 0-0: Μοιρασιά στους Ζωσιμάδες!

ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης 0-0: Μοιρασιά στους Ζωσιμάδες!
Από έναν βαθμό μοιράστηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης, καθώς οι δύο αντίπαλοι ήρθαν ισόπαλοι (0-0, 10/02) στους Ζωσιμάδες, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Έπειτα από μία αναμέτρηση που θα... ξεχαστεί γρήγορα, ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης αλληλοεξουδετερώθηκαν στους Ζωσιμάδες, ήρθαν ισόπαλοι 0-0 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου «πάλεψε» και πήρε ένα σημαντικό αποτέλεσμα, με το οποίο έφτασε τους 13 βαθμούς, ωστόσο παρέμεινε στον «πάτο» της βαθμολογίας. Από την άλλη, στους 35 βαθμούς ανέβηκαν οι «κίτρινοι», οι οποίοι είναι πέμπτοι και πλέον επικεντρώνονται στο εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό (13/02, 19:30), για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος


Στο πρώτο ημίχρονο, το θέαμα ήταν αρκετά «φτωχό». Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν κατόρθωσαν να δημιουργήσουν μεγάλες φάσεις, κάτι το οποίο δεν μπόρεσαν να κάνουν ούτε οι Ηπειρώτες.
 

Στην «επανάληψη», η εικόνα της αναμέτρησης ήταν παρόμοια, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν - δίχως επιτυχία - να απειλήσουν την εστία του Κουέστα. Στο 84', η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχασε σημαντική ευκαιρία, όταν ο Μανού Γκαρθία επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, με τον Νάγκι να αποκρούει - δύσκολα - στη γωνία του. Στην τελευταία φάση του ματς, ο ΠΑΣ Γιάννινα πάτησε στην περιοχή του Άρη, όμως το σουτ του Λέο, ήταν άστοχο. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

ΠΑΣ Γιάννινα (Γρηγορίου): Νάγκι, Μπακαδήμας, Κιάκος, Εραμούσπε, Λιάσος, Ριένστρα, Τζίνο, Ζόρντι, Παμλίδης, Ροσέρο (86' Ντεμίρ), Κόντε (63' Λέο).

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Ντουκουρέ (58’ Βέλεθ), Μπένετ (46’ Νταρίντα), Σαβέριο (72' Μορόν), Σαμόρα, Μπράμπετς, Φατόρε, Φετφατζίδης (46’ Σουλεϊμάνοφ), Τζούρασεκ (58’ Μανού Γκαρθία), Οντουμπάτζο, Ρόουζ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0