Football Talk

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 4-0: Με τον Μεντιλίμπαρ «παρών» οι Πειραιώτες έστησαν… πάρτι!

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 4-0: Με τον Μεντιλίμπαρ «παρών» οι Πειραιώτες έστησαν… πάρτι!

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός «έπνιξε» τον ΟΦΗ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (4-0, 10/02), υπό το βλέμμα του Μεντιλίμπαρ, ο οποίος βρισκόταν στις κερκίδες του γηπέδου, απολαμβάνοντας τους «ερυθρόλευκους» λίγο πριν ανακοινωθεί και επίσημα, ως ο νέο προπονητής της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, στην αναμέτρηση απέναντι στον ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Από το 10ο λεπτό είχε ήδη προβάδισμα δύο γκολ, ενώ το… κοντέρ εν τέλη σταμάτησε στα τέσσερα (4-0, 10/02). Με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να βρίσκεται στο Καραϊσκάκης, οι παίκτες των Πειραιωτών έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό και πλέον ο Ισπανός αναμένεται να παρουσιαστεί και να αναλάβει άμεσα δράση.

Με την συμπλήρωση των έξι λεπτών στην αναμέτρηση, ο Μασούρας έγινε αποδέκτης της μπάλας, μετά από μία άτσαλη απόκρουση του αντίπαλου κίπερ, με τον Έλληνα διεθνή να σκοράρει προ κενής εστίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχασαν χρόνο και αμέσως πίεσαν για το δεύτερο γκολ. Με την άμυνα των Κρητικών να πραγματοποιεί συνεχόμενα λάθη, ο Ελ Κααμπί βρέθηκε απέναντι από τον Μπάουμαν και «εκτέλεσε» ιδανικά για το 2-0 στο 10ο λεπτό.

Ο Ποντένσε ήταν ο επόμενος που χρίστηκε σκόρερ. Ο Πορτογάλος πήρε την μπάλα από το κακό διώξιμο της άμυνας των Κρητικών και μετά από μία ωραία προσποίηση, πλάσαρε ιδανικά για το 3-0 στο 34ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός δεν έβαλε… φρένο ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Φορτούνης έγραψε το τελικό 4-0 στο 58’, μετά από μία τρομερή λόμπα, με την μπάλα να περνάει πάνω από τον ανήμπορο για να αντιδράσει Μπάουμαν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Σ. Συλαϊδόπουλος): Πασχαλάκης, Ορτέγκα, Κάρμο, Μπιανκόν, Ρόντινεϊ, Τσικίνιο, Έσε, Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Μασούρας

ΟΦΗ (Π. Μελ): Μπάουμαν, Αμπάντα, Γιανούλης, Βούρος, Μαρινάκης, Γκαλέγος, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Αποστολάκης, Μπακού, Ισέκο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0