Football Talk

Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε! Η «αναστημένη» Ακτή Ελεφαντοστού στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής! (video)

Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε! Η «αναστημένη» Ακτή Ελεφαντοστού στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής! (video)

H Ακτή Ελεφαντοστού είναι εκείνη που πήρε το τελευταίο... εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, όπου θα συναντήσει την Νιγηρία. Άργησε να επιβληθεί, όμως έκανε και πάλι το θαύμα της! Το πίστεψε, το πάλεψε και τελικά διέκοψε το αξιοσημείωτο «ταξίδι» της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό στην διοργάνωση (1-0, 02/07)

Η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό αποδείχθηκε σκληρή αντίπαλος, με την Ακτή Ελεφαντοστού να την... προσγειώνει απότομα, έστω και λίγο αργοπορημένα.

Οι φιλοξενούμενοι ταρακούνησαν, για την ακρίβεια, από νωρίς τους «εχθρούς», στο 10’ με σκόρερ τον Μπακαμπού. Μπορεί να ακυρώθηκε για φάουλ, βέβαια, όμως πέρασαν το μήνυμά τους.

Όσες ευκαιρίες και αν δημιούργησε η γηπεδούχος, δεν... έπιασαν τόπο. Μέχρι που ο Χάλερ ήρθε να σώσει την κατάσταση. Με θαυμάσια δημιουργία του Γκάρντελ, η μπάλα έφτασε σε εκείνον στο 65’, πετυχαίνοντας ένα υπέροχο σουτ στο κέντρο της εστίας.

Απείλησε εκ νέου δύο λεπτά αργότερα, με ένα δυνατό και επικίνδυνο σουτ, όμως αυτή τη φορά η μπάλα δεν του έκανε την χάρη, αφού πέρασε μόλις λίγα εκατοστά έξω από το δεξί δοκάρι.

Δεν έχει καμία σημασία όμως. Ένα γκολ ήταν αρκετό για να στείλει την Ακτή Ελεφαντοστού στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής μετά από σχεδόν δέκα χρόνια, όπου περήφανα θα σταθεί απέναντι από τη Νιγηρία, ελπίζοντας σε ένα τελευταίο μεγάλο θαύμα!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0