Football Talk

ΠΑΟΚ: «Δαίμονα» 6ετίας θέλει να… ξορκίσει ο Λουτσέσκου στο Περιστέρι (video)

ΠΑΟΚ: «Δαίμονα» 6ετίας θέλει να… ξορκίσει ο Λουτσέσκου στο Περιστέρι (video)

Ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη στιγμή μοιάζει έως και ασταμάτητος, όμως θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα «εμπόδιο» που φέρνει άσχημες αναμνήσεις στον Λουτσέσκου. Το Περιστέρι δυσκολεύει τον Ρουμάνο και ο Ατρόμητος θέλει να κάνει ξανά το «repeat».

Ένας ΠΑΟΚ… όνειρο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» εδώ και πολλές αγωνιστικές βρίσκεται σε… τρομακτική φόρμα μοιράζοντας «4αρες» και «5αρες». Ο μήνας του… μέλιτος δεν λέει να τελειώσει για τους Θεσσαλονικείς και πλέον θα βρουν απέναντι τους τον «αναγεννημένο» μεν, «πληγωμένο» δε Ατρόμητο (04/02), για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Περιστεριώτες με την πρόσληψη του Σάσα Ίλιτς, «ξέγραψαν» εξ ολοκλήρου το αρνητικό τους ξεκίνημα στη χρονιά και με το… καλημέρα του Σέρβου τεχνικού, έτρεξαν ένα αήττητο σερί 13 αγώνων, σε όλες τις διοργανώσεις.

Μέσα σε αυτή την «άτρωτη» περίοδο του Ατρομήτου, οι Περιστεριώτες κατάφεραν να «λυγίσουν» στην έδρα τους και Παναθηναϊκό (3-2, 17/12) και Ολυμπιακό (0-0, 21/12). Βέβαια υπήρξε και η… ατασθαλία απέναντι στην ΑΕΚ με το βαρύ εις βάρος του 5-0 (21/01), εκεί όπου μπήκε ένα τέλος στην… ξέφρενη πορεία του.

Τώρα ήρθε και η σειρά του ΠΑΟΚ να επισκεφθεί το Περιστέρι, ώστε να συμπληρωθεί το Big-4.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, λίγα χρειάζονται να ειπωθούν. Μόνο οι 15 νίκες στα τελευταία του 16 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, το αποδεικνύουν ακράδαντα.  

Τώρα οι Θεσσαλονικείς πετυχαίνουν τον Ατρόμητο σε μία στιγμή που θέλει να… ξεσπάσει μετά την ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα (3-1, 28/01) και τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό, με την κεφαλιά του Μλαντένοβιτς στο 90+6’ (2-0, 31/01).

Ο ΠΑΟΚ όμως δεν θέλει τίποτα λιγότερο από τη νίκη, κρατάει την κορυφή στα… χέρια του και δεν σκοπεύει να την αφήσει. Ο Λουτσέσκου όμως έχει και άλλη μία, έξτρα σκέψη στο μυαλό του.

Ο Ρουμάνος προπονητής δεν έχει φύγει με το κεφάλι… ψηλά από το Περιστέρι από τον Μάρτιο του 2018. Έξι χρόνια έχουν (σχεδόν) περάσει και πλέον ο Λουτσέσκου έχει σκοπό να αφήσει το «σημάδι» του και πάλι στο Περιστέρι.

Στην ανεπανάληπτη σεζόν του ΠΑΟΚ, το 2018/19, οι «ασπρόμαυροι» πραγματοποίησαν έναν αψεγάδιαστο πρώτο γύρο, στον οποίο έχασαν μονάχα δύο βαθμούς στο Περιστέρι, σε μία ισοπαλία 1-1 (03/11). Με την επιστροφή του Λουτσέσκου στον «Δικέφαλο», το 2021, ο Ατρόμητος τον… κατατρόπωσε στην έδρα του με 2-0 (21/11). Ενώ πέρσι οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας, με το σκορ να μένει ξανά στο 1-1 (28/12).

Σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν έχει καταφέρει να «σπάσει» το Περιστέρι, «λυγίζοντας» την αντίσταση του Ατρομήτου. Τα έξι χρόνια μοιάζουν και είναι πολλά, κανείς όμως δεν ξέρει αν η ιστορία θα… επαναληφθεί.   

6073659.jpg

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0