Football Talk

Οι Άγγλοι έμαθαν για τη μεταγραφή της ΑΕΚ με τον Λιούμπισιτς: «MVP κόντρα στην Τσέλσι, τον ήθελαν στη Γιουνάιτεντ!»

Οι Άγγλοι έμαθαν για τη μεταγραφή της ΑΕΚ με τον Λιούμπισιτς: «MVP κόντρα στην Τσέλσι, τον ήθελαν στη Γιουνάιτεντ!»

Πριν από δύο χρόνια, τον έμαθε όλη η Αγγλία. Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς ξεχώρισε απέναντι στην Τσέλσι, την κέρδισε σε μία από τις δύο περιπτώσεις, προσέλκυσε το ενδιαφέρον φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και… σήμερα, βρίσκεται στην ΑΕΚ, με τους Άγγλους να μην το περιμένουν!

Και κάπως έτσι, η μεταγραφή της ΑΕΚ με τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, είναι γεγονός. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (30/01), γνωστοποιήθηκε η προφορική συμφωνία της με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, και το πρωί της Τετάρτης (31/01), πως υπάρχει οριστικό deal, ανάμεσα στις τρεις πλευρές, με τον 24χρονο Κροάτη-Αυστριακό, να υπογράφει 4ετες συμβόλαιο!

Πρόκειται για μία σπουδαία επιτυχία για την ελληνική ομάδα. Μία προσθήκη που ουδείς περίμενε και που εντυπωσίασε ακόμη και τους Άγγλους. Σωστά διαβάσατε, τους Άγγλους, διότι γνωρίζουν για τον ποδοσφαιριστή.

Τον έχουν δει να αγωνίζεται εναντίον τους και μάλιστα, να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Γυρνάμε τον χρόνο στον Σεπτέμβριο του 2022. Τότε που η Τσέλσι αντιμετώπιζε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ εκτός έδρας και ο Κροάτης αγωνιζόταν ως αριστερός, φουλ μπακ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0