Football Talk

Αλ Χιλάλ – Ίντερ Μαιάμι 4 – 3: Παρά την ήττα η προσοχή περιστρέφεται γύρω από τον «αστερισμό Μέσι»! (video)

Αλ Χιλάλ – Ίντερ Μαιάμι 4 – 3: Παρά την ήττα η προσοχή περιστρέφεται γύρω από τον «αστερισμό Μέσι»! (video)

Αλητείες Μέσι με τη μπάλα, πανηγυρισμός – «πικάρισμα» προς τον Αργεντίνο, αλά Κριστιάνο, και πανό υποστήριξης από τους φίλους της Αλ Χιλάλ. Όσα έγιναν στη χθεσινή (29/01) αναμέτρηση μεταξύ της Αλ Χιλάλ και της Ίντερ Μαϊάμι στο Ριάντ.

Η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι και της «παλιοπαρέας» του Αργεντίνου στη Μπαρτσελόνα ταξίδεψε στο Ριάντ για να λάβει μέρος στη Riyad Season και το Riyad Cup 2024, εκεί όπου δίνουν το παρόν η Αλ Νασρ του Κριστιάνο και η Αλ Χιλάλ του απόντα Νειμάρ.

Στη χθεσινή συνάντηση (29/01) μεταξύ της Ίντερ Μαϊάμι και της Αλ Χιλάλ, ο Μέσι δεν κατάφερε να προσφέρει τη νίκη στην ομάδα του (παρά το γεγονός πως σκόραρε), βλέποντας τους Σαουδάραβες να πανηγυρίσουν μία νίκη γοήτρου, με 4 – 3, έχοντας ως απόλυτους πρωταγωνιστές τους Αλεξάνταρ Μίτροβιτς και Μάλκομ. Όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς, από την αναμέτρηση των δύο ομάδων ξεχώρισαν δύο πράγματα και ένα όμορφο στιγμιότυπο.

Αφενός η ικανότητα με τη μπάλα και η σπουδαία τεχνική κατάρτιση που διαθέτει ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος, υπενθυμίζεται πως βαδίζει αισίως στα 37 χρόνια ζωής.

Δείτε την αλήτικη ντρίμπλα του Λιονέλ Μέσι και πως καταφέρνει να διατηρήσει τη μπάλα στη κατοχή του, αντιμετωπίζοντας τη… μισή Αλ Χιλάλ.

Δεύτερον, ξεχωρίζει ο πανηγυρισμός, αλά Κριστιάνο, του σκόρερ της Αλ Χιλάλ, Μάικλ Ντελγκάδο, λίγο μετά την επίτευξη του τρίτου τέρματος για την ομάδα του στο 44’, μία ενέργεια που είχε ως προφανή στόχο το «πικάρισμα» στον Αργεντίνο.

Δείτε τον λεγόμενο Siu πανηγυρισμό του Μάικλ Ντελγκάδο στο παρακάτω βίντεο:

 

Για την ιστορία, οι φίλοι της Αλ Χιλάλ που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου, ύψωσαν πανό υπέρ του Μέσι, αποτίοντας φόρο τιμής στον Αργεντίνο και μην ξεχνώντας πως έναν περίπου χρόνο νωρίτερα, ο Αργεντίνος σταρ είχε βρεθεί κοντά στο να υπογράψει στην σαουδαραβική ομάδα.

424543206_1000470688102503_2126819377159997504_n.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0