Football Talk

Τρεις θέσεις στον Ολυμπιακό, για έξι μεταγραφές: Ποιοι «φουλάρουν» για την ευρωπαϊκή λίστα;

Τρεις θέσεις στον Ολυμπιακό, για έξι μεταγραφές: Ποιοι «φουλάρουν» για την ευρωπαϊκή λίστα;

Η λήξη της προθεσμίας για τις αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού πλησιάζει. Ποια από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρολεύκων», θα κληθούν να φορέσουν το ευρωπαϊκό τους «κουστούμι», για τα ματς με τη Φερεντσβάρος;

Η «κλεψύδρα» για τη συμπλήρωση του ευρωπαϊκού… παζλ στον Ολυμπιακό, αδειάζει. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μπορεί να προχωρήσει σε τρεις αλλαγές στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων», για τα παιχνίδια που ακολουθούν με τη Φερεντσβάρος, στο πλαίσιο της νοκ-άουτ φάσης του Conference League.

Τρία νέα πρόσωπα, από τις έξι συνολικά προσθήκες που έχουν πραγματοποιήσει οι Πειραιώτες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ας δούμε, σε πρώτη φάση, ποιοι ποδοσφαιριστές… έπιασαν λιμάνι, μέσα στον Ιανουάριο. Πρόκειται για τους Φραν Ναβάρο, Ζέλσον Μάρτινς, Αντρέ Όρτα, Τσικίνιο, Νταβίντ Κάρμο και Νέλσον Άμπεϊ.

Από την άλλη, από τον Ολυμπιακό έχουν αποχωρήσει και ορισμένοι ποδοσφαιριστές, που βρίσκονταν στην ευρωπαϊκή λίστα. Ο λόγος για τους Νίκολας Φρέιρε, Όλα Σολμπάκεν, Γκουστάβο Σκάρπα, αλλά και τον Θανάση Ανδρούτσο.

Έτσι, τρεις από τους νεοαποκτηθέντες, αναμένεται να καλύψουν το κενό των τριών πρώτων. Εάν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη, ο Νταβίντ Κάρμο θα πάρει τη θέση του Φρέιρε. Έπειτα, για δύο θέσεις «παίζουν» οι Όρτα και Τσικίνιο, αλλά και ο Ζέλσον Μάρτινς με τον Ναβάρο, ώστε να δηλωθούν αντί των Σολμπάκεν και Σκάρπα αντίστοιχα.

Οι τελικές επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού, θα γίνουν γνωστές εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

Αναλυτικά, η αρχική λίστα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, τον περασμένο Σεπτέμβριο:

Τερματοφύλακες: Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Αθανάσιος Παπαδούδης

Αμυντικοί: Θανάσης Ανδρούτσος (αποχώρησε), Νίκολας Φρέιρε (αποχώρησε), Κίνι, Ροντινέι, Φρανσίσκο Ορτέγκα, Τζάκσον Πορόσο, Ομάρ Ρίτσαρντς, Πέτρος Μπαγκαλιάνης, Παναγιώτης Ρέτσος, Απόστολος Αποστολόπουλος, Ανδρέας Ντόι

Μέσοι: Μαντί Καμαρά, Βιθέντε Ιμπόρα, Γκουστάβο Σκάρπα (αποχώρησε), Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Ζοάο Καρβάλιο, Σαντιάγκο Έσε, Κώστας Φορτούνης, Χρήστος Λιάτσος, Αναστάσιος Σαπουντζής, Όλα Σολμπάκεν (αποχώρησε)

Επιθετικοί: Αγιούμπ Ελ Καμπί, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Αλγκασίμ Μπα, Μάριος Βρουσάι, Γιώργος Μασούρας, Πεπ Μπιέλ, Αναστάσιος Τσέλιος, Γιάννης Καρακούτης, Ντάνιελ Ποντένσε, Στέφαν Γιόβετιτς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0