Football Talk

Ο Έντερ Γκονζάλες στο BN Sports: «Δουλεύουμε σκληρά, είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο!» (video)

Ο Έντερ Γκονζάλες στο BN Sports: «Δουλεύουμε σκληρά, είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο!» (video)

Μετά τη νέα μεγάλη νίκη του Ατρομήτου επί του Παναθηναϊκού (2 – 1) στη Λεωφόρο, αυτή τη φορά για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ο εκ των κορυφαίων των Περιστεριωτών και αρχηγός στην αναμέτρηση της Τετάρτης (24/01), Έντερ Γκονζάλες, παραχώρησε δηλώσεις στο BN Sports, κάνοντας αναφορά στη μαχητικότητα των συμπαικτών του και στη δυναμική που έχει φέρει στην ομάδα η έλευση του Σάσα Ίλιτς.

Δηλώσεις στον Δημήτρη Τσάκνη

Τη φετινή χρονιά ο Ατρόμητος έχει εξελιχθεί σε «κρυπτονίτη» για τον Παναθηναϊκό, υποχρεώνοντας τους «πράσινους» σε δεύτερη ήττα στις δύο τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις, αυτή τη φορά για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ένα τρόπαιο που για το «τριφύλλι» αποτελεί μεγάλο στόχο. Ο Έντερ Γκονζάλες, αποτελεί σημείο αναφοράς για τη μεσαία γραμμή της ομάδας του Ίλιτς και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έτρεξε πολλά χιλιόμετρα για να εμποδίσει την επιθετική ανάπτυξη των «πρασίνων».

6094160.jpg

Η προσέγγιση του Ατρομήτου στο παιχνίδι της Λεωφόρου

Ο αμυντικός μέσος του Ατρομήτου, μίλησε στο BN Sports για τα κέρδη της ομάδας του από την εμφάνιση στη Λεωφόρο (24/01) και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η φετινή ομάδα, μπορεί να κερδίσει τους πάντες. Ακόμη, δεν παρέλειψε να απονείμει εύσημα στους συμπαίκτες του για την σπουδαία εμφάνιση. «Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου γιατί σε αυτό το παιχνίδι Κυπέλλου παίξαμε με πάρα πολλές αλλαγές. Παίζουμε επίσης πολύ σημαντικά παιχνίδια και για το πρωτάθλημα, συνεπώς αυτό δείχνει πως όλοι μέσα στην ομάδα είναι απολύτως έτοιμοι να αγωνιστούν και να τα δώσουν όλα σε κάθε διοργάνωση». Όπως υποστήριξε, ο Ατρόμητος με το αποτέλεσμα που πήρε στη Λεωφόρο έκανε μία δήλωση. «Το αποτέλεσμα δείχνει επίσης πως δουλεύουμε πολύ και δουλεύουμε σκληρά και πως είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε τον καθένα».

6094119.jpg

Για την μεταμόρφωση της ομάδας με τον Σάσα Ίλιτς στο «τιμόνι» της ομάδας

Ο Ισπανός μέσος του Ατρομήτου, ερωτήθηκε εάν το 2 – 1 προσφέρει στην ομάδα του Περιστερίου προβάδισμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση και ποιος είναι ο αντίκτυπος από την παρουσία του Σάσα Ίλιτς στον πάγκο του «αστεριού».

«Ο κόουτς (βλ. Σάσα Ίλιτς) στην αρχή ήρθε και απλά μας μίλησε για την ένταση την οποία θα έπρεπε να βάλουμε στο παιχνίδι μας. Στη συνέχεια έκανε αλλαγές στην τακτική και στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε τα παιχνίδια. Γρήγορα όλοι καταλάβαμε πως ήθελε να παίζουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας προπονεί, χαρούμενοι για τη δυναμική που έφερε στην ομάδα και την βελτίωση που έχουμε καθημερινά σαν σύνολο υπό τις οδηγίες του, οπότε ναι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό» κατέληξε ο Έντερ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0