Football Talk

Κηφισιά - Άρης 0-1: Επιστροφή στις νίκες, με... υπογραφή Φετφατζίδη! (video)

Κηφισιά - Άρης 0-1: Επιστροφή στις νίκες, με... υπογραφή Φετφατζίδη! (video)
Με το γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη, ο Άρης πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Κηφισιάς (27/01, 0-1) και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, όσον αφορά τις αναμετρήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε 1-0 της Κηφισιάς στην Καισαριανή, για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη, αποδείχθηκε «χρυσό» για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, η οποία με αυτό το αποτέλεσμα έφτασε τους 33 βαθμούς, ενώ βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, η ομάδα των Βορείων Προαστίων παρέμεινε στους 12 βαθμούς και στον «πάτο» της σχετικής κατάταξης.


Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι, με σουτ του Πέιου στο 5ο λεπτό, όμως οι φιλοξενούμενοι στην παρθενική τους μεγάλη στιγμή στην αναμέτρηση, κατόρθωσαν να σκοράρουν. Στο 16’ ο Μενέντες βρήκε με όμορφη πάσα τον Φετφατζίδη στην περιοχή και εκείνος πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Στο 41’, η ομάδα του Ντέιβιντ Νίλσεν έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Σάντος για να ισοφαρίσει, ενώ στο 53’ ο Σολόα σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ. Κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση δεν υπήρξε από τις δύο ομάδες, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε και με τον Άρη να παίρνει το «τρίποντο». 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

Κηφισιά (Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν, Γκόμπελιτς, Σολόα, Τεϊσέιρα, Ίλιεφ (75' Κωνσταντακόπολος), Πέιος (90' Αντερέγκεν), Μιλίσεβιτς, Μπιφουμά, Μπαρμπόσα, Τετέι (54’ Οζέγκοβιτς).

Άρης (Μάντζιος): Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Μοντόγια, Βερστράτε, Τζούρασεκ (75' Μανού Γκαρθία), Φετφατζίδης (57’ Σαβέριο), Σουλεϊμάνοφ (57’ Νταρίντα), Μενέντες (82' Φεράρι), Σαμόρα (75' Μορόν). 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0