Football Talk

Ο Τερίμ δεν διστάζει, αλλά αυτήν τη φορά έχασε, και ο Παναθηναϊκός… τρέχει!

Ο Τερίμ δεν διστάζει, αλλά αυτήν τη φορά έχασε, και ο Παναθηναϊκός… τρέχει!
Πολλά νέα πρόσωπα, ένας «κακός δαίμονας» και συνεχόμενοι τελικοί!
Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Είναι τραγικό, όντως. Ο Ατρόμητος έχει γίνει ο κακός δαίμονας του Παναθηναϊκού για την φετινή σεζόν, καθώς οι Περιστεριώτες στέρησαν ένα τρίποντο από το «τριφύλλι» στην έδρα τους και τώρα βάζει πάρα πολύ δύσκολες καταστάσεις και συνθήκες στον επαναληπτικό αγώνα την ερχόμενη Τετάρτη (31/1).

Πολλά μπορεί να μας φταίνε, αλλά ας τα βάλουμε κάτω λογικά και με ψυχραιμία. Είδαμε τον Παναθηναϊκό να μπαίνει με πολύ υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι, αν και το μυαλό των περισσότερων ήταν στις επιλογές του Φατίχ Τερίμ, που για ακόμη μια φορά πειραματίζεται και δεν διστάζει σε τίποτα.

Ούγκο, Μπακασέτας και Ντραγκόφσκι, με το ζόρι γνωρίζουν τα ονόματα των συμπαικτών τους, ενώ ακόμη και ο Ακαϊντίν βρίσκεται ελάχιστο καιρό στο κλαμπ και η διαφορά του σε σχέση με τους τελευταίους νεοφερμένους φαινόταν στο κομμάτι της χημείας. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν μείναμε ευχαριστημένοι από την απόδοση του Τούρκου, αναφερόμαστε μόνο στο κομμάτι τη χημείας.

Ο Τερίμ έπαιξε τα χαρτιά του και αυτή την φορά δεν δικαιώθηκε και έχασε. Αν ρωτάμε για το αν έπραξε καλώς, θα πρέπει να μπούμε στη θέση του και να δούμε πως η ομάδα ταλαιπωρείται από πολλούς τραυματισμούς, έχοντας μείνει χωρίς σέντερ φορ και μέχρι πρότινος χωρίς στόπερ. Παρόλα αυτά, ο Ιωαννίδης ζήτησε από τον προπονητή να αγωνιστεί λίγο για να βρει πατήματα πριν το ντέρμπι της Τούμπας.

Πηγαίνοντας τώρα στα πρώτα αγωνιστικά λεπτά των ποδοσφαιριστών που ήρθαν στην ομάδα, δεν μπορούμε να μην σταθούμε στην εξόφθαλμη και τεράστια ποιότητα του Τάσου Μπακασέτα. Το vision και η ταχύτητα στην σκέψη και την εκτέλεση αυτής, έκανε «μπαμ» χωρίς καν να έχει βρει συνεργασίες με τους συμπαίκτες του. Πολύ καλή ήταν και η παρουσία του Ντραγκόφσκι, παρά τα δυο γκολ που δέχτηκε, καθώς δεν είχε ευθύνη ο ίδιος.

Το ρίσκο να χρησιμοποιήσει Ακαϊντίν και Ούγκο στο κέντρο της άμυνας, εκ των πραγμάτων δεν βγήκε, αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα με μια παρουσία, η οποία όπως είπαμε πραγματοποιήθηκε χωρίς προπονήσεις, ούτε για τους μεν, ούτε για τους δε.

Τώρα ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε ρυθμούς Τούμπας για το παιχνίδι που θα καθορίσει την κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης (για την ώρα) και θα ξεδιαλύνει λίγο την κατάσταση. Μέχρι και την επόμενη Κυριακή (4/2) το «τριφύλλι»… τρέχει, καθώς έχει τρία παιχνίδια πάρα πολύ κομβικά. Ένα με τον ΠΑΟΚ όπως αναφέραμε, έναν «τελικό» στο Περιστέρι που πρέπει να κερδίσει με διαφορά δύο γκολ για να πάρει την πρόκριση και ακόμη ένα στη Λεωφόρο με τον Ολυμπιακό!

Οι προπονήσεις δεν είναι πολλές, όμως υπάρχει χρόνος για να σκεφτεί το τεχνικό επιτελείο, λύσεις, που θα δώσουν λύση στο αγωνιστικό πρόβλημα που έχει έρθει αντιμέτωπος ο Παναθηναϊκός, με τους νέους -μη προσαρμοσμένους- παίκτες και τους τραυματίες!

 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0