Football Talk

Ιωαννίδης: «Ίσως δεν ήμουν και 100% έτοιμος να αγωνιστώ» (video)

Ιωαννίδης: «Ίσως δεν ήμουν και 100% έτοιμος να αγωνιστώ» (video)
«Το μυαλό μας είναι ήδη εκεί» ανέφερε ο Φώτης Ιωαννίδης, μιλώντας για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, που έρχεται την Κυριακή (28/01, 20:30). Τι τόνισε για τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο, στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ατρόμητο (24/01, 1-2) στη Λεωφόρο, στο πρώτο μεταξύ τους ματς, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Φώτης Ιωαννίδης, αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 90ο λεπτό, αλλά όπως τόνισε στην κάμερα της COSMOTE TV, ήδη σκέφτεται το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί στο πρωτάθλημα, ενώ για τη ρεβάνς με τους Περιστεριώτες, ανέφερε:

«Η εικόνα μας δεν παίζει ρόλο, χάσαμε σε ένα σημαντικό παιχνίδι μέσα στην έδρα μας, είχαμε πολλές φάσεις, όπως και το πέναλτι. Θα κερδίσουμε τον επαναληπτικό και θα περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

«Το μυαλό μας είναι ήδη εκεί, θα δουλέψουμε με τον προπονητή και θεωρώ ότι έχουμε την ποιότητα για να νικήσουμε».

Για το άστοχο πέναλτι:

«Ίσως να μην ήμουν και 100% έτοιμος να αγωνιστώ, αλλά δεν δικαιολογούμαι. Ήθελα να παίξω, να βοηθήσω, το έκανα θεωρώ, αλλά δυστυχώς δεν έβαλα το πέναλτι. Τα έχει αυτά η ζωή, θα ευστοχήσεις σε κάποια, θα χάσεις κάποια άλλα».

 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0