Football Talk

Τσιντώτας: «Παραξενεύτηκα πολύ που άκουσα τον ύμνο, γιατί είχα την μπάλα στα χέρια μου» (video)

Τσιντώτας: «Παραξενεύτηκα πολύ που άκουσα τον ύμνο, γιατί είχα την μπάλα στα χέρια μου» (video)
Ο Παναγιώτης Τσιντώτας έπιασε το πέναλτι του Φώτη Ιωαννίδη, αλλά στα ηχεία της Λεωφόρου, ακούστηκε ο ύμνος του Παναθηναϊκού! Σημάδι πως «μπήκε» γκολ, κάτι που εν τέλει, δεν συνέβη! Πώς σχολίασε το συγκεκριμένο περιστατικό, στην κάμερα της COSMOTE TV;
Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς, και αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη του Ατρομήτου (24/01, 1-2), με ανατροπή, μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού, για το πρώτο μεταξύ τους ματς, στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όλα τα «φώτα» έπεσαν πάνω του.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Τσιντώτα! Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Παραξενεύτηκα πολύ που άκουσα τον ύμνο. Είχα την μπάλα στα χέρια μου, ήμουν σίγουρος ότι δεν πέρασε. Είναι μια φάση, παλέψαμε όλα τα παιδιά μαζί σε 100 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις. Πήραμε μια σημαντική νίκη, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Τώρα πρέπει να απολαύσουμε τη νίκη για σήμερα το βράδυ και στη συνέχεια να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα».

Για το πώς το έπιασε:

«Έκανε μια κίνηση να φύγω προς την άλλη μεριά, κράτησα το σώμα μου όρθιο και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Μετά έτρεξε για να σώσω τη φάση, ο Ιωαννίδης είχε το πλεονέκτημα. Είμαι χαρούμενος που αποσόβησα και τη φάση μετά και φυσικά για τη νίκη».

Για το αν ο Ατρόμητος μπορεί να ανταποκριθεί σε δύο διοργανώσεις:

«Από ότι φάνηκε σήμερα ναι. Είχαμε ένα ροτέισον, έδειξαν τα παιδιά ότι μπορούν να σταθούν. Σίγουρα είναι σημαντικό και το πρωτάθλημα. Γι' αυτό από αύριο πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς με τον Αστέρα. Παιχνίδι με παιχνίδι, να πάρουμε κάτι καλό στην Τρίπολη και στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι καλό και να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0