Football Talk

Τερίμ: «Το πέναλτι έπρεπε να μπει, αλλά είχαμε και καλύτερες ευκαιρίες» (video)

Τερίμ: «Το πέναλτι έπρεπε να μπει, αλλά είχαμε και καλύτερες ευκαιρίες» (video)

Στο άστοχο πέναλτι του Φώτη Ιωαννίδη, αλλά και τις μεγάλες ευκαιρίες που χάθηκαν, στάθηκε ο Φατίχ Τερίμ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο (24/01, 1-2). Τι ανέφερε για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με ανατροπή από τον Ατρόμητο (24/01, 1-2) στη Λεωφόρο, στο πρώτο μεταξύ τους ματς, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο προπονητής των «πράσινων», Φατίχ Τερίμ, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE TV, μετά το πέρας της αναμέτρησης, αναφέροντας:

«Κάναμε καλή αρχή στο παιχνίδι, βρήκαμε και το γκολ, στο 25ο λεπτό με την πρώτη τους ευκαιρία μας έβαλαν γκολ. Είχαμε το ματς στα χέρια μας, αλλά με τη δεύτερη ευκαιρία έβαλαν και δεύτερο γκολ.

Είχαμε καλό παιχνίδι έπρεπε να βάλουμε περισσότερα γκολ, όπως έπρεπε να βάλουμε και το πέναλτι αλλά δεν μπήκε. Είχαμε καλύτερες ευκαιρίες από το πέναλτι αλλά δυστυχώς όσες ευκαιρίες κάναμε δεν τις κάναμε γκολ.

Δεν έχει τελειώσει κάτι. Έχουμε και δεύτερο παιχνίδι. Δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα. Είχαμε πει ότι είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς θα πάμε οπουδήποτε και θα κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού που πήραν φανέλα βασικού:

«Ήταν το μοναδικό παιχνίδι που θα μπορούσα να τους δω, γι' αυτό αποφάσισα να τους βάλω μέσα. Είμαι ευχαριστημένος μαζί τους και πιστεύω πως όσο περνάει ο χρόνος θα αποδίδουν καλύτερα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0