Football Talk

Πανζουρλισμός με Ρονάλντο στην Κίνα, «εισβολή» στο ξενοδοχείο λόγω της αναβολής των φιλικών της Αλ Νασρ! (video)

Πανζουρλισμός με Ρονάλντο στην Κίνα, «εισβολή» στο ξενοδοχείο λόγω της αναβολής των φιλικών της Αλ Νασρ! (video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τραυματίστηκε και η Αλ Νασρ υποχρεώθηκε να αναβάλλει την περιοδεία στην Κίνα, γεγονός που ώθησε τους θαυμαστές του Πορτογάλου να κάνουν «ντου» στο ξενοδοχείο.

Η Αλ Νασρ είχε στο πρόγραμμά της δύο φιλικά παιχνίδια στην Κίνα στο πλαίσιο της περιοδείας της στη χώρα, όμως αμφότερα δεν θα πραγματοποιηθούν. Ο λόγος; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τραυματίστηκε στην προπόνηση της ομάδας και κατά συνέπεια ο σύλλογος προχώρησε στην αναβολή των αναμετρήσεων με τις Σανγκάη Σεχνουά (24/1) και Ζετζιάνγκ (28/1).

Πλήθος κόσμου, δυσαρεστημένο που δε θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει εν δράσει τον Πορτογάλου σούπερ σταρ, συγκεντρώθηκε στο ξενοδοχείο της Αλ Νασρ φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του!

Την Τρίτη (23/1), πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου, με τον Ρονάλντο να δηλώνει στεναχωρημένος με το πρόβλημα του τραυματισμού του, αλλά να υπόσχεται στους φιλάθλους ότι θα επιστρέψει στην Κίνα για να αγωνιστεί.

«Μη στεναχωριέσαι, γιατί και εγώ είμαι λυπημένος. Δεν θα ακυρώσουμε το παιχνίδι, το έχουμε αναβάλει. Θέλουμε να επιστρέψουμε εδώ στη χώρα σας. Δυστυχώς έχω κάποιο πρόβλημα, αλλά αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου, είναι μέρος της ζωής. Αλλά είμαι εδώ, είμαι εδώ με τους οπαδούς και τον Κινέζο λαό. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τις συνθήκες ενός ποδοσφαιριστή. Θα συνεχίσουμε την προετοιμασία μας και σε χρειαζόμαστε στο πλευρό μας», δήλωσε ο Πορτογάλος.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0