Football Talk

Μπακασέτας: «Έχει πολλά χρόνια να πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, κίνητρο για εμένα» (video)

Μπακασέτας: «Έχει πολλά χρόνια να πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, κίνητρο για εμένα» (video)

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε στο κανάλι Stars Inc. 11 στο Youtube για το παρασκήνιο της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό. Στο βίντεο αναφέρεται και στο πρωτάθλημα με την Τράμπζονσπορ, αλλά και στο ενδιαφέρον των «πρασίνων» και στη δική του απόφαση.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα Τάσος Μπακασέτας, με τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας να επιστρέφει στα πάτρια εδάφη μετά από το πέρασμά του στην Τουρκία για λογαριασμό των Αλάνιασπορ και Τράμπζονσπορ.

Με βίντεό του στο Youtube, το κανάλι Stars Inc. 11 παρουσίασε το παρασκήνιο πίσω από το ενδιαφέρον και την πρόταση του «τριφυλλιού», αλλά και την απόφαση του ίδιου στο να πει το «ναι».

Ο Μπακασέτας μίλησε αρχικά για τα χρόνια που πέρασε στην Τράμπζοσπορ με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την τουρκική ομάδα πριν δύο σεζόν.

Αναλυτικά, για το ενδιαφέρον από πλευράς Παναθηναϊκού:

«O Παναθηναϊκός έκανε τα πάντα για να με αποκτήσει και όταν μία ομάδα στο μέγεθος του Παναθηναϊκού δείχνει τόσο ενδιαφέρον για εσένα, πάντα με ωραίο τρόπο, με σεβασμό ως προς τον άνθρωπο και ως προς τον ποδοσφαιριστή, δεν έχεις πολλά περιθώρια για να σκεφτείς. Όταν μία ομάδα σου δείχνει τόσο ενδιαφέρον, είναι πολύ τιμητικό. Εμένα μου αρέσει ως ποδοσφαιριστής να πηγαίνω σε ομάδες που με θέλουν πραγματικά και μέσα σε λίγες μέρες η μεταγραφή τελείωσε».

Για τις διαφορές του ανθρώπου που έφυγε από την Ελλάδα από αυτόν που επιστρέφει:

«Θα το πω λαϊκά, είναι η μέρα με τη νύχτα. Καμία σχέση, ως ποδοσφαιριστής είμαι πολύ πιο εξελιγμένος, πολύ πιο αθλητικός, τα χρησιμοποίησα αυτά τα χρόνια, έχω δουλέψει πολύ και σε κομμάτια που υστερούσα. Σίγουρα, αν μιλήσουμε για το θέμα της νοοτροπίας, εντελώς άλλος άνθρωπος».

Για το ότι θεωρείται ως η μεταγραφή της χρονιάς:

«Δεν θα το κρύψω, είναι ωραίο να μιλάνε για σένα με αυτά τα λόγια. Ευχαριστώ όσους στηρίζουν αυτή την μεταγραφή και μιλάνε κατ' αυτόν τον τρόπο για μένα. Εγώ αυτό που χρειάζεται να κάνω είναι αυτό που ξέρω πολύ καλά από τα 5 μου, να παίζω ποδόσφαιρο. Μου αρέσει που έχουν απαιτήσεις και προσδοκίες από εμένα, μου αρέσει αυτή η κατάσταση. Θεωρώ ότι δεν έχω να αποδείξω κάτι. Απλά και μόνο που υπάρχει τόση εμπιστοσύνη και μιλάνε τόσο όμορφα για εμένα, κάτι έχω κάνει καλά και τους έχω ωθήσει σε αυτή την κατάσταση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι να είμαι ο ίδιος και να βελτιώνομαι συνεχώς, όπως κάνω κάθε μέρα.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία πρόκληση για μένα, είναι πολύ όμορφο να επιστρέφεις στην πατρίδα σου, ειδικά όταν λείπεις τα τελευταία 4,5 χρόνια. Είναι μία ομάδα που έχει αρκετά χρόνια να πάρει πρωτάθλημα και αυτό από μόνο του αποτελεί κίνητρο».


Το εν λόγω βίντεο ξεκίνησε με τον ίδιο να φορά τη φανέλα της Τράμπζονσπορ, ενώ στο τέλος ντύθηκε στα πράσινα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0