Football Talk

Και τώρα, ποιος «τρέχει» το μεγαλύτερο αήττητο σερί στη Stoiximan Super League; (video)

Και τώρα, ποιος «τρέχει» το μεγαλύτερο αήττητο σερί στη Stoiximan Super League; (video)

Αήττητο 12 αγώνων ήταν και... πάει για τον Ατρόμητο, με βαριά ήττα από την ΑΕΚ. Και φυσιολογικά, «ακολουθεί» το ερώτημα: «Ποια ομάδα έχει ξεχάσει τι σημαίνει ήττα;»

Μέχρι σήμερα, το μεγαλύτερο αήττητο «έτρεχε» ο Ατρόμητος του Σάσα Ίλιτς. Οι Περιστεριώτες αγνοούσαν τι θα πει ήττα εδώ και 13 παιχνίδια, επίδοση διόλου ασήμαντη για ένα σωματείο που δεν εντάσσεται, ακριβώς, στην πρώτη ταχύτητα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, με τρομερή παράσταση του Έκι Πόνσε, έκανε «σκόνη και θρύψαλα» το αήττητο του Ατρομήτου και ουσιαστικά το οικειοποιήθηκε.

Αυτό προκύπτει από το γεγονός πως η «Ένωση» δεν έχει χάσει παιχνίδι από τις 8 Οκτωβρίου, ημέρα που αντιμετώπισε με επιτυχία τον Παναιτωλικό εντός έδρας.



Από εκείνο το σημείο και έπειτα, και με εξαίρεση τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η ΑΕΚ σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο «τρέχει» ένα αήττητο σερί 15 παιχνιδιών, με απολογισμό  9 νίκες και 6 ισοπαλίες. Σε αυτές τις ισοπαλίες συμπεριλαμβάνεται φυσικά και το 1 – 1 με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το οποίο οδηγήθηκε σε παράταση και ακολούθως στην διαδικασία των πέναλτι όπου η «Ένωση» ηττήθηκε.

Υπενθυμίζεται πως το σερί που έτρεχε ο ΠΑΟΚ, διακόπηκε από τον Άρη στις 7 Ιανουαρίου. Ένα σερί που αφορούσε 8 συνεχόμενες νίκες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και έτρεχε από το νικηφόρο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκακης» στις 5 Νοεμβρίου.

Τη δεδομένη στιγμή, και με βάση το αγωνιστικό πρόγραμμα, η ΑΕΚ έχει τη δική της ευκαιρία να διευρύνει το αήττητο που τρέχει τουλάχιστον έως την 22η αγωνιστική και τη «συνάντηση Δικεφάλων» στην Τούμπα (τα παιχνίδια δεν έχουν ακόμη οριστεί).

Δημήτρης Τσάκνης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0