Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα – Πανσερραϊκός 0-2: Με ήρωα τον Μπετανκόρ οι Σερραίοι «έσπασαν» τους Ζωσιμάδες

ΠΑΣ Γιάννινα – Πανσερραϊκός 0-2: Με ήρωα τον Μπετανκόρ οι Σερραίοι «έσπασαν» τους Ζωσιμάδες

Ο Μπετανκόρ ως ο απόλυτος πρωταγωνιστής, σκόραρε δις απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και χάρισε ένα σπουδαίο «τρίποντο» στον Πανσερραϊκό (2-0, 20/01). Δεύτερο συνεχόμενο διπλό για τα «λιοντάρια» τα οποία δείχνουν να βρίσκουν την φόρμα τους και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

ΠΑΣ Γιάννινα και Πανσερραϊκός έδωσαν μία σπουδαία… μάχη στους Ζωσιμάδες, με τα «λιοντάρια» να φεύγουν ως οι θριαμβευτές, χάρη στον Μπετανκόρ, για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ισπανός σκόραρε δις απέναντι στον ΠΑΣ και οδήγησε σχεδόν ολομόναχος στο δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» του Πανσερραϊκού, στην σεζόν, μετά από αυτό στην Λαμία (2-0, 13/01).



Από νωρίς ο Πανσερραϊκός πήρε το προβάδισμα. Μόλις στο 11ο λεπτό ο Μπετανκόρ, ήταν στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή για να πάρει το… ριμπάουντ, μετά την επέμβαση του Κλέιμαν στο σουτ του Στάικου και να κάνει το 1-0.

Ο Μπετανκόρ δεν σταμάτησε όμως εκεί. Στο 16ο λεπτό με ένα υπέροχο τσίμπημα της μπάλας, την πέρασε πάνω από τον αντίπαλο κίπερ, διπλασιάζοντας το προβάδισμα των «λιονταριών».

Ο ΠΑΣ έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάρισε στο 79ο λεπτό. Ο Μπάλαν πήρε την μπάλα από τον Εραμούσπε και με γυριστό σουτ πέτυχε το δεξί κάθετο δοκάρι του Χόβαν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Μ. Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τσαούσης, Καραχάλιος, Τζίνο, Παμλίδης, Ροσέρο, Λεό, Κόντε

Πανσερραϊκός (Π. Γκαρσία): Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρεμ, Διαμαντής, Ντάνκερλουι, Στάικος, Μορέιρα, Δεληγιαννίδης Τομάς, Ουάρντα, Μπετανκόρ

www.bnsports.gr 


 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0