Football Talk

«Τρόμος» για Λίβερπουλ, στο Αίγυπτος - Γκάνα: Αναγκαστική αλλαγή ο Σαλάχ! (video)

«Τρόμος» για Λίβερπουλ, στο Αίγυπτος - Γκάνα: Αναγκαστική αλλαγή ο Σαλάχ! (video)

Αίγυπτος και Γκάνα έμειναν στο 2-2 (18/01), αλλά ο χρόνος για την Λίβερπουλ «πάγωσε» στο 45+2', όταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ έγινε αναγκαστική αλλαγή και αποσύρθηκε από τον αγωνιστικό χώρο!

Στο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς, η Αίγυπτος αγωνιζόταν με την Γκάνα με στόχο βαθμούς που θα φέρουν τις δύο ομάδες πιο κοντά στον στόχο τους που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι Γκανέζοι ήταν αυτοί που ευτήχησαν να «πάρουν κεφάλι» στο σκορ, με γκολ του Μοχάμεντ Κούντους στο 48’ , το πρώτο του με τα χρώματα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Οι Αιγύπτιοι και η Λίβερπουλ δέχτηκαν ένα σοκ στο 47' λεπτό όπου, ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποσύρθηκε στον πάγκο με πρόβλημα τραυματισμού. Μάλιστα, φαίνεται να υπάρχει υποψία τραυματισμού του μηριαίου για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό της Λίβερπουλ με τα νεότερα να αναμένονται τις επόμενες ώρες.


Το παιχνίδι ήταν γενικά ισορροπημένο, με την κατοχή και τις τελικές ευκαιρίες να είναι επίσης μοιρασμένες. Η ομάδα των «Φαραώ» ξεπέρασε το σοκ και είχε απάντηση με τον Ομάρ Μαρμούς της Άιντραχτ να ισοφαρίζει στο 69’, εκμεταλλευόμενος το σοβαρό λάθος στην άμυνα της Γκάνα.

Σε εκείνο το σημείο το παιχνίδι απέκτησε έναν φρενήρη ρυθμό, με την Γκάνα να ανακτά άμεσα το προβάδισμα στο 71’ και πάλι με τον Κούντους. Όμως, οι επτά φορές κάτοχοι του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής δεν έδειξαν διάθεση παραίτησης και επανέφεραν εκ νέου την ισορροπία με τέρμα του Μοσταφά Μοχάμεντ στο 74’. Οι δύο ομάδες πάλεψαν μέχρι το τέλος με τους Γκανέζους να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό και τους Αιγύπτιους, να παραμένουν για δεύτερο σερί παιχνίδι δίχως νίκη και με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ακριβώς το ίδιο με εκείνο του πρώτου αγώνα με αντίπαλο τη Μοζαμβίκη (2 – 2).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0