Football Talk

Ατρόμητος - ΑΕΛ 4-0: Προκρίθηκε στα προημιτελικά και... περιμένει τους «αιώνιους»!

Ατρόμητος - ΑΕΛ 4-0: Προκρίθηκε στα προημιτελικά και... περιμένει τους «αιώνιους»!
Τον... χαβά του ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες ξεπέρασαν το «εμπόδιο» της ΑΕΛ (4-0, 16/01), προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και διεύρυναν το αήττητο σερί τους σε όλες τις διοργανώσεις! 

Ο Ατρόμητος είχε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην ΑΕΛ, καθώς η ομάδα από το Περιστέρι επικράτησε 4-0 (5-1 συνολικό σκορ) των Θεσσαλών εντός έδρας και με αυτό τον τρόπο προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Παράλληλα, η ομάδα του Σάσα Ίλιτς διεύρυνε το αήτητο σερί της στα 13 παιχνίδια και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στην επόμενη φάση, ο οποίος θα βγει μέσα από το ζευγάρι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, που διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους, την Τετάρτη (17/01, 21:00) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Οι Περιστεριώτες κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα, όταν στο 39ο λεπτό του ματς, ο Αντρέας Κουέν γύρισε στην περιοχή και ο Αντώνης Τριμμάτης βρήκε δίχτυα για το 1-0.

Στο 49ο λεπτό, οι γηπεδούχοι απλοποίησαν ακόμη περισσότερο την κατάσταση για τον εαυτό τους, καθώς ο Κάρολ Αντζιέλσκι σκόραρε από το σημείο του πέναλτι, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.  

Λίγο αργότερα, επί της ουσίας η αναμέτρηση «τελείωσε», αφού στο 56ο λεπτό, ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο και έτσι οι Θεσσαλοί έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές και είχαν να ανέβουν ένα «βουνό». 

Ο Ατρόμητος διαφύλαξε το προβάδισμά του, με τον Δημήτρη Τσακμάκη να πετυχαίνει το τρίτο γκολ της ομάδας του στο 83ο λεπτό και τον Νίκο Βέργο να προσθέτει το «κερασάκι» στην... τούρτα στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι, Τσακμάκης, Ιμερέκοφ, Αθανασίου, Πομόνης (73' Ασεβέδο), Έντερ, Καραμάνης, Κούεν (67' Κούντε), Τριμμάτης, Αντζιέλσκι (72' Βέργος), Βρακάς (67' Ντίερκς).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Πλέγας (64' Ανδράδα), Μαυρίας, Παπαγεωργίου, Ογκμπόε (63' Στίνα), Ουατάρα, Γιανναράκης, Θωμαΐδης, Μαϊδανος (63' Παπαδόπουλος), Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0