Football Talk

Παναιτωλικός - Άρης 0-4: Επιβλητικό πέρασμα από το Αγρίνιο και... επιτέλους διπλό για τους «κίτρινους»! (video)

Παναιτωλικός - Άρης 0-4: Επιβλητικό πέρασμα από το Αγρίνιο και... επιτέλους διπλό για τους «κίτρινους»! (video)
Εξαιρετικός ήταν ο Άρης στο Αγρίνιο, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να επικρατεί 4-0 του Παναιτωλικού και να επιστρέφει, ύστερα από περίπου έναν μήνα στις εκτός έδρας νίκες! 

Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση, ο Άρης κατόρθωσε να νικήσει με 4-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και να πανηγυρίσει εκτός έδρας νίκη, ύστερα από 64 ημέρες!

Ο Άκης Μάντζιος παρέταξε την ομάδα με αρκετές αλλαγές, όμως όσοι αγωνίστηκαν βρέθηκαν σε εξαιρετική ημέρα.

Με αυτό τον τρόπο, οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τους 30 βαθμούς και βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας, την ώρα που η ομάδα του Γιάννη Πετράκη παρέμεινε στους 14 βαθμούς και στην 11η θέση της σχετικής κατάταξης.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι είχαν την κυριαρχία, ωστόσο κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ στο 19’ με ένα άψογο συρτό σουτ του Νέβεν Τζούρασεκ, ο οποίος κατόρθωσε να «νικήσει» τον Στέφανο Καπίνο και να σκοράρει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα. 

Στην «επανάληψη» και έπειτα από αλλεπάλληλες χαμένες ευκαιρίες, οι «κίτρινοι» έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, με τον Σουλεϊμάνοφ στο 78’ και με αυτό τον τρόπο «κλείδωσαν» τη νίκη.  Με ένα «μαγικό» σουτ στο 90', ο Κίκε Σαβέριο «έγραψε» το 3-0, ενώ το «κερασάκι» στην... τούρτα του Άρη, μπήκε από τον Ζαμόρα, ο οποίος στις καθυστερήσεις του ματς, διαμόρφωσε το τελικό 4-0!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Καπίνο, Μλάντεν, Μπ. Ντουάρτε, Μαλής, Τορεχόν, Λιάβας (71' Μαυρίας), Πέρες (77' Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης (71' Σ. Ντίας), Α. Ντουάρτε (64’ Χουάνπι), Καρέλης (64’ Ζοάο Πέδρο), Σενγκέλια.

Άρης (Α. Μάντζιος): Χουτεσιώτης, Φεράρι, Μπράμπετς, Ρόουζ, Φατόρε, Παναγίδης (68' Σαβέριο), Φετφατζίδης (46’ Νταρίντα), Τζούρασεκ (56’ Σουλειμάνοφ), Ζαμόρα, Ντουκουρέ (56’ Μοντόγια), Μενέντες (80' Μόλο).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0