Football Talk

Μόντσα - Ίντερ 1-5: Πάρτι των «νερατζούρι» στο Μπριαντέο!

Μόντσα - Ίντερ 1-5: Πάρτι των «νερατζούρι» στο Μπριαντέο!
Η Ίντερ έκανε ό,τι ήθελε τη Μόντσα εκτός έδρας, καθώς επικράτησε 5-1 της ομάδας του Ραφαέλε Παλαντίνο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Serie A

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματατα, η Ίντερ πέρασε με εμφατικό τρόπο από την έδρα της Μόντσα, καθώς επικράτησε 5-1, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Seria A.

Με αυτό τον τρόπο, οι «νερατζούρι», οι οποίοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, έφτασαν τους 51 βαθμούς, την ώρα που η ομάδα του Ραφαέλε Παλαντίνο έμεινε στους 25 βαθμούς και στην 11η θέση της σχετικής κατάταξης.

Στο 11ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ ένα λεπτό αργότερα, όταν ο Χακάν Τσαλχάνογλου ευστόχησε από την άσπρη βούλα.

Μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι διπλασίασε τα τέρματά της, καθώς έπειτα από όμορφη ανάπτυξη και πάσα του Φεντερίκο Ντιμάρκο, ο Λαουτάρο Μαρτίνες «έγραψε» το 2-0, προτού συμπληρωθούν 15 λεπτά παιχνιδιού.

Στο 30’, οι γηπεδούχοι μείωσαν, ύστερα από μία στημένη φάση και γκολ του Ματέο Πεσίνα, όμως έπειτα από παρέμβαση του VAR, το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.

Στην μία ώρα αγώνα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ, το οποίο ήταν το ωραιότερο της βραδιάς. Μετά από τακουνάκι του Τουράμ, ο Τσαλχάνογλου σκόραρε για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση, κάνοντας το 3-0.

Η Μόντσα σκόραρε από το σημείο του πέναλτι με τον Πεσίνα στο 68’ και προσπάθησε να πιέσει και να εξαντλήσει όσες ελπίδες είχε για να πάρει κάτι από το εν λόγω ματς, ωστόσο ο Λαουτάρο βρήκε εκ νέου δίχτυα, με τον ίδιο τρόπο στο 83’ και «τελείωσε» οριστικά το παιχνίδι (1-4).  

Εν τέλει, το «κερασάκι» στην... γλυκιά τούρτα της Ίντερ, μπήκε από τον Μάρκους Τουράμ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 5-1 στο 89'. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:  

Μόντσα (Ρ. Παλαντίνο): Σορεντίνο, Καλντιρόλα, Γκαλιαρντίνι, Ντ’ Αμπρόζιο (71’ Μάρι), Τσιουρία (46’ Κυριακόπουλος), Μπόντο (46’ Κολόμπο), Πεσίνα (80' Άκπα Άκπρο), Περέιρα (58’ Μπιριντέλι), Καρμπόνι, Κολπάνι, Ντάνι Μότα.

Ίντερ (Σ. Ιντζάγκι): Ζόμερ, Μπαστόνι (72' Ασέρμπι), Ντε Φράι, Παβάρ (81' Μπίσεκ), Ντι Μάρκο (72' Κάρλος Αουγκούστο), Νταρμιάν, Τσαλχάνογλου (62’ Ασλάνι), Μκιταριάν, Μπαρέλα (62’ Φρατέζι), Μαρτίνες, Τουράμ.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0