Football Talk

Η Ρέντινγκ υπό… κατάρρευση: Τρομερά οικονομικά προβλήματα, διαμαρτυρίες και «χάος» στο παιχνίδι με την Πορτ Βέιλ (video)

Η Ρέντινγκ υπό… κατάρρευση: Τρομερά οικονομικά προβλήματα, διαμαρτυρίες και «χάος» στο παιχνίδι με την Πορτ Βέιλ (video)

Τραγική κατάσταση στη Ρέντινγκ, από το κακό στο χειρότερο βαίνουν όλα, πλην του αγωνιστικού του πράγματος, με τον Ρούμπεν Σέλες να προσπαθεί να συσπειρώσει τους παίκτες του. Απίθανες αποφάσεις για την εξοικονόμηση χρημάτων, πήρε θέση ο κόσμος που διέκοψε το παιχνίδι με την Πορτ Βέιλ, πριν καν… ξεκινήσει!

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία από τις πιο συμπαθείς ομάδες, από όσες αγωνίζονται στις μικρότερες κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου. Όλοι γνωρίζουμε τη Ρέντινγκ, άπαντες την έχουμε δει στην Premier League και οι περισσότεροι έχουμε πληροφορηθεί τι περνάει φέτος.

Τεράστια προβλήματα στις σχέσεις του κόσμου με την ιδιοκτησία, αφαίρεση βαθμών, απαγόρευση στις μεταγραφές και ένας… Ρούμπεν Σέλες, ο οποίος πέρυσι υποβιβάστηκε με τη Σαουθάμπτον, να προσπαθεί να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό στην 4η τη τάξει κατηγορία του «Νησιού».

Η Ρέντινγκ αγωνιστικά παλεύει, αλλά στα διοικητικά της ζητήματα, η κατάσταση γίνεται όλο ένα και χειρότερη. Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις; Το ότι υπάρχουν αναρίθμητες απολύσεις στο προσωπικό της. Αποχώρησαν οι βοηθοί προπονητή, Άντριου Σπαρκς και Έντι Νιεζβιέσκι, έφυγαν μέλη της ακαδημίας, αποχώρησαν άνθρωποι που ασχολούνται με τη διατροφή των ποδοσφαιριστών και αισίως, πάρθηκε μία ακόμη απόφαση.

Το ότι ουδείς από τους ποδοσφαιριστές θα διανυκτερεύει στο ξενοδοχείο που έχει κλείσει η ομάδα, μετά το τέλος των εκτός έδρας αναμετρήσεων. Ο λόγος; Το γεγονός πως η Ρέντινγκ δεν μπορεί να καλύψει πλέον την διαμονή μίας νύχτας σε ξενοδοχείο, σε κανένα μέλος της.

Ο κόσμος της φυσικά «ξεσπά» και ζητά άμεσα πώληση του club με κάθε τρόπο. Και μεγαλύτερη απόδειξη από όσα συνέβησαν με το σφύριγμα της έναρξης της συνάντησης με την Πορτ Βέιλ στη League One, δεν υφίσταται. Πέταξαν μέσα στο γήπεδο μπαλάκια του τένις, διέκοψαν το παιχνίδι και σήκωσαν πανό που ζητά επιτακτικά την αλλαγή του διοικητικού καθεστώτος.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0