Football Talk

«Ιωαννίδης και Παυλίδης... αρέσουν στη Γουέστ Χαμ!»

«Ιωαννίδης και Παυλίδης... αρέσουν στη Γουέστ Χαμ!»
Αγγλική ιστοσελίδα συνδέει τους Φώτη Ιωαννίδη και Βαγγέλη Παυλίδη με την Γουέστ Χαμ, υπογραμμίζοντας πως άνθρωποι των «σφυριών» είχαν παρακολουθήσει τον σέντερ φορ του Παναθηναϊκού, κατά τη διάρκεια της εντός έδρας αναμέτρησης με την Μακάμπι Χάιφα

Οι Φώτης Ιωαννίδης και Βαγγέλης Παυλίδης βρίσκονται στα «ραντάρ» της Γουέστ Χαμ, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα αγγλικής ιστοσελίδας που επικεντρώνεται κατά κύριο λόγο στο ρεπορτάζ των «σφυριών».

Συγκεκριμένα, η thewesthamway.com υπογραμμίζει πως οι δύο Έλληνες επιθετικοί βρίσκονται ανάμεσα στους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του Ντέιβιντ Μόγιες, στην οποία αγωνίζεται και ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Μάλιστα, αναφορικά με τον Ιωαννίδη στο σχετικό δημοσίευμα έγινε η αποκάλυψη πως η Γουέστ Χαμ έστειλε ανθρώπους να τον παρακολουθήσουν στο εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Χάιφα, με τον 24χρονο σέντερ φορ να εντυπωσιάζει τους σκάουτς της ομάδας από το Λονδίνο.  

«Δύο Έλληνες επιθετικοί έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ο πρώτος είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης από την αντίπαλο μας στo Conference League, Άλκμααρ. Έχει πολύ καλές επιδόσεις όσον αφορά το σκοράρισμα στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όμως είναι αρκετά υψηλή η τιμή του.  

Ίσως μία πιο ρεαλιστική επιλογή είναι αυτή του Φώτη Ιωαννίδη, που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι ο... μισητός αντίπαλος του Ολυμπιακού, τον οποίο αντιμετωπίσαμε φέτος. Οι δύο αυτές ομάδες αναμετρήθηκαν πρόσφατα με τον Ιωαννίδη να ισοφαρίζει στο 65΄. Τον παρακολουθήσαμε και κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, όπου σκόραρε στην ήττα με 2-1 εντυπωσιάζοντας τους σκάουτς μας. Είναι πιο πιθανό να εξεταστεί η περίπτωση του», αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0