Football Talk

ΟΦΗ – Λαμία 1-1: Αλύγιστοι οι Φθιωτείς στην Κρήτη, «φωτιά» στη… μάχη για την εξάδα! (video)

ΟΦΗ – Λαμία 1-1: Αλύγιστοι οι Φθιωτείς στην Κρήτη, «φωτιά» στη… μάχη για την εξάδα! (video)
Ισόπαλη (1-1) ήρθε η «μάχη» του ΟΦΗ με τη Λαμία στο Γεντί Κουλέ, με τους Φθιωτείς να βρίσκονται πλέον στο -2 από την εξάδα της βαθμολογίας.

Ο ΟΦΗ υποδέχτηκε τη Λαμία στο Γεντί Κουλέ για την τελευταία αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με το παιχνίδι να λήγει χωρίς νικητή, αφού το σκορ γράφτηκε από το ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ από νωρίς, μόλις στο 3ο λεπτό του παιχνιδιού, μετά από ένα υπέροχο γκολ του Ακούνια που ακολούθησε την φοβερή ασίστ του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα πριν το ημίχρονο μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Νέιρα από τον Παπαδόπουλο στο 38ο λεπτό του ματς. Ο ίδιος ήταν και ο παίκτης που το εκτέλεσε για να νικήσει τον Κοσέλεφ και να κάνει το 1-1.

Οι Κρητικοί είχαν πολλές ευκαιρίες να περάσουν μπροστά, όμως η ομάδα του Βόκολου άντεξε.

 

Στη βαθμολογία, η Λαμία έφτασε τους 21 πόντους και βρίσκεται στο -2 από την εξάδα. Από την άλλη, οι Κρητικοί παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα από τον Οκτώβριο και είναι στην 9η θέση με 16 βαθμούς στο +4 από τις επικίνδυνες θέσεις και στο -7 από την εξάδα.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Γκαγέγος, Μπάκιτς, Τοράλ (73' Αποστολάκης), Νέιρα (56' Ντίκο), Μοσκέρα (63' Ριέρα), Φελίπε (73' Γκλάζερ)

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Κορνέζος, Αμαράλ, Τσιλούλης (62' Τόσιτς), Τζανδάρης, Νούνιες (62' Στάνκο), Σλίβκα (62' Μούλα), Ακούνια (62' Μάλτσι), Μαρτίνες (46' Σίντκλεϊ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0