Football Talk

Έγραψε ιστορία ο Μουνάφο στο ελληνικό πρωτάθλημα, «ξεπέρασε» τον Μπατίστα (video)

Έγραψε ιστορία ο Μουνάφο στο ελληνικό πρωτάθλημα, «ξεπέρασε» τον Μπατίστα (video)
Ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του ελληνικού πρωταθλήματος βρίσκεται ο Χουάν Μουνάφο, ο οποίος ανέβηκε στην 5η θέση της λίστας των ξένων με τις περισσότερες συμμετοχές. 

Ένας από τους σημαντικότερους ξένους στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος είναι ο Χουάν Μουνάφο, ο οποίος διανύει την 14η σεζόν του στην Ελλάδα.

Ο Αργεντίνος μέσος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις 30 Αυγούστου του 2009 με τη φανέλα του Πανθρακικού, σε ένα ματς της ομάδας από την Κομοτηνή με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Έκτοτε έχουν περάσει 5.244 ημέρες με τον 35χρονο να καταγράφει στο ίδιο γήπεδο (αυτή τη φορά με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης) 14,5 χρόνια αργότερα, την 317η συμμετοχή του στη Stoiximan Super League και με αυτό τον τρόπο να ξεπερνά τον Ντανιέλ Μπατίστα (316 συμμετοχές) και να γίνεται ο 5ος ξένος σε συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πλέον, ο Μουνάφο «κυνηγά» τους Ματίας Ιγκλέσιας (332), Τόνι Σαβέφσκι (357), Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς (375) και Κριστόφ Βαζέχα (390), οι οποίοι βρίσκονται από πάνω του στη σχετική λίστα.

Θυμίζουμε πως ο Μουνάφο έχει καταγράψει αυτές τις συμμετοχές με τους Αρκάδες (235), τον Πανθρακικό (32) και τον Πλατανιά (50). Σε όλο αυτά τα ματς, ο ίδιος έχει πετύχει 13 γκολ.

Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Μίλαν Ράσταβατς είναι ο κορυφαίος σε συμμετοχές με τη φανέλα του Αστέρα, αφού οι 235 που έχει καταγράψει είναι οι περισσότερες από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή, που φόρεσε την φανέλα της ομάδας από την Τρίπολη.  

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης εδω. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0