Football Talk

Λουτσέσκου: «Το παιχνίδι θα έπρεπε να λήξει ισόπαλο!»

Λουτσέσκου: «Το παιχνίδι θα έπρεπε να λήξει ισόπαλο!»
Στα λάθη της ομάδας του, αλλά και το αποτέλεσμα που θα ήταν πιο... δίκαιο, στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη (07/01, 2-1).
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης από τον Άρη και είδε το αήττητο σερί του, να τελειώνει. Στις δηλώσεις του μετά το πέρας του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», Ραζβάν Λουτσέσκου, ανέλυσε το τι πήγε λάθος, ενώ υποστήριξε πως το ματς έπρεπε να λήξει ισόπαλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Το παιχνίδι θα έπρεπε να λήξει ισόπαλο. Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο. Κανένας δεν έλεγξε απολύτως το παιχνίδι. Είχαμε την κακή στιγμή στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.

Από εκεί και πέρα δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Σκοράραμε, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ ενώ μπορούσαμε.

Δεν παίξαμε με την ένταση και την επιθετικότητα που μας διακρίνει. Δεν πήραμε τα ρίσκα που έπρεπε στο πρώτο μέρος. Καθυστερήσαμε στην πίεση που ασκούσαμε, στις τελικές μας προσπάθειες.

Είναι φυσιολογικό σε κάποια ματς οι ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις να έχουν τις καλές τους και τις κακές τους ημέρες. Η σεζόν θα είναι μεγάλη.

Εμείς δείξαμε επί σειρά αγώνων καλό πρόσωπο, σήμερα όμως ήταν σα να μην είχαμε την ίδια ενέργεια.

Το πιο σημαντικό είναι η ισορροπία. Φυσικά και είναι μια ήττα που δε μας αρέσει, αλλά συνεχίζουμε τη δουλειά για το επόμενο παιχνίδι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0