Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν: Ελέγχεται για την απονομή της 7ης Χρυσής Μπάλας στον Λιονέλ Μέσι!

Παρί Σεν Ζερμέν: Ελέγχεται για την απονομή της 7ης Χρυσής Μπάλας στον Λιονέλ Μέσι!

Στο επίκεντρο έρευνας για την κατάκτηση της 7ης Χρυσής Μπάλας του Λιονέλ Μέσι το 2021 βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Le Monde και Mediapart, οι Παριζιάνοι φέρονται να άσκησαν πιέσεις, μέσω δωροδοκιών προς το «France Football» και τον πρόεδρο του περιοδικού Πασκάλ Φερέ.

Οι έρευνες γύρω από την ομάδα του Αλ Κελαϊφί συνεχίζονται και μάλιστα δημοσιεύματα των Le Monde και Mediapart δίνουν μία νέα διάσταση σε αυτές. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η διοίκηση των Παριζιάνων επιχείρησε να επηρεάσει το France Football (επίσημο διοργανωτή της Χρυσής Μπάλας) και τον πρόεδρο αυτού, προκειμένου το βραβείο να καταλήξει στην αγκαλιά του Αργεντίνου.

Ο Πασκάλ Φερέ, φέρεται να έχει δεχτεί πολλά συζητήσιμα δώρα από τους Παριζιάνους, δώρα που θα συνέδραμαν στη σύσφιξη των σχέσεων του γαλλικού περιοδικού με τον σύλλογο. Επιπρόσθετα, ο Φερέ, προσελήφθη για ένα μικρό διάστημα ως υπεύθυνος επικοινωνίας της Παρί, ενώ απόλαυσε και πολλά ειδικά προνόμια, όπως εισιτήρια για πτήσεις σε κατηγορία business class αλλά και εισιτήρια για παιχνίδια της Παρί που άγγιζαν συνολικά τις 9.000 ευρώ.

Το περιβάλλον του Φερέ αρνείται τις κατηγορίες και επικαλείται πως η προσωπική του ψήφος για την ανάδειξη του κορυφαίου της χρονιάς πήγε στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος εντέλει κατετάγη στη δεύτερη θέση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0